Laden
1 VACATURE

W.E.C. Lines B.V.

90
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 18 juli 2022
Vessels planner / Operational coordinator (fulltime)

image

W.E.C. Lines B.V.

Rotterdam

Over W.E.C. Lines B.V.
Wie zijn wij

W.E.C. Lines B.V. is een full-service transportorganisatie, gespecialiseerd in het vervoer van containers over zee. Met o.a. eigen schepen en containers doen we tal van havens aan in Europa, Noord- en Oost-Afrika. Van gevaarlijke stoffen tot voedsel gerelateerde ladingen, wij zorgen ervoor dat de lading op tijd op de juiste bestemming komt.

Dit doen we al vanaf 1973, en sinds die tijd zijn we ook enorm gegroeid. W.E.C. Lines B.V. telt anno 2020 ongeveer 250 medewerkers wereldwijd. We hebben vijftien schepen en heel wat containers te behandelen. Ons hoofdkantoor vind je in Rotterdam, een uiterst geschikte plek voor onze dynamische organisatie. Hier zijn ca. 85 medewerkers dagelijks aan de slag met het plannen van ladingen, schepen en andere diensten waarmee we onze klanten kunnen ontzorgen.

image

Wat doen wij

Het vervoeren van containers over zee, dat is W.E.C. Lines in een notendop. Onze schepen dragen de namen van bekende schilders en kunnen tussen de 700 en 1000 TEU vervoeren. Ze varen verschillende routes tussen o.a. Nederland, Portugal, Engeland, de Canarische Eilanden, het Midden-Oosten en Marokko. Naast eigen schepen hebben we ook eigen containers.

Op het hoofdkantoor in Rotterdam hebben we onze eigen scheepsagent voor Nederland, maar ook in de andere havens wordt onze dienstverlening verzorgd door onze eigen agenten. Zo zijn we altijd op de hoogte van ontwikkelingen en kunnen we hier goed op anticiperen. In Rotterdam vind je naast de directie van W.E.C. Lines de afdelingen HR, Finance, IT, Linemanagement, Equipment en Operations. Alle afdelingen werken met elkaar samen en binnen onze organisatie heerst een informele sfeer. Iedereen kent elkaar en de Rotterdamse, de directe mentaliteit is onderdeel van de bedrijfscultuur. Dat creëert een prettige werksfeer.

Werken bij W.E.C. Lines B.V.

Kom je bij ons werken, dan zorgen wij ervoor dat je een goede start krijgt binnen W.E.C. Lines. Je maakt kennis met de hele organisatie en krijgt vervolgens een gedegen inwerkperiode op jouw nieuwe afdeling. Een directe collega leert je alle ins en outs van onze dienstverlening, zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Heb je alles onder controle en zit je op je plek bij ons, dan is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling en gaan we met jou in gesprek om te kijken wat jij ambieert. Daarnaast stellen we pro-activiteit op prijs en staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Dit belonen we met een uitstekend employee benefits pakket, waaronder een 13e maand en een goede pensioenregeling.

Spreekt de dynamiek bij W.E.C. Lines jou aan? Bekijk dan of (één van) onze vacatures in jouw straatje past en solliciteer. Wij hopen je binnenkort te ontmoeten in Rotterdam!


2 Sectoren
Maritiem
Rederij

Locaties

W.E.C. Lines B.V.

Albert Plesmanweg 59

3088GB, Rotterdam

Neem contact op

Esther Vermeulen

HR Functionaris

esther.vermeulen@nl.weclines.com

010 491 3304