Laden
8 VACATURES

innocent drinks

200
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 26 september 2022
Sr. HR Business Partner

image

innocent drinks

Europoort Rotterdam

Geplaatst op 19 september 2022
Finance PO analyst

image

innocent drinks

Europoort Rotterdam

Over innocent drinks
Werken bij de blender. Beter voor je.

Onze gloednieuwe fabriek, de blender, zet alles wat je over fabrieken weet op z’n kop. Met de blender willen we ’s werelds duurzaamste gezonde drankjesfabriek zijn en komen we een stapje dichterbij ons doel om in 2025 volledig CO2-neutraal te zijn. De blender is beter voor de planeet, ons bedrijf en voor jou.

Met veel daglicht en een lekkere temperatuur sta je de meest natuurlijke sapjes te maken. De sfeer is goed en de lunch gezond. Samen zorgen we voor een fijne werkplek met een gym, genoeg trainingen en een plek waar open communicatie en plezier prioriteit heeft. We vertrouwen elkaars krachten en vullen elkaar aan. We maken van de blender een gezonde werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt. De fabriek wordt WELL-gecertificeerd, wat betekent dat we er alles aan doen om het werk leuk en gezond te maken. Ook goed om te weten: innocent biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een eigen CAO. Oh, en bij ons mag je zoveel sapjes en smoothies drinken als je op kunt.

Op dit moment groeien we als bananen en daarom hebben we jou hard nodig. Kom met ons werken. Wij willen niet zomaar een goede werkgever voor je zijn, we willen beter zijn.

image

over innocent

We zijn meer dan 20 jaar geleden begonnen met het maken van lekkere, natuurlijke drankjes om mensen goed te helpen voor zichzelf te zorgen, op een manier die ook nog eens goed is voor de planeet. Ondertussen is innocent het grootste smoothie- en sapjesmerk van Europa. En we willen de wereld nog steeds beter achterlaten dan we haar gevonden hebben. Dat merk je bij alles wat we doen.

innocent-impact

In 2004 werd de eerste innocent smoothie verkocht in Nederland; bij de Bijenkorf. Nu vind je onze smoothies en sappen op veel meer plekken. Zo kan je ons vinden bij de grote supermarkten, benzinestations, de Kiosk, vele bedrijfskantines en in gezellige lunchtentjes. Wij verkopen onze innocent drankjes in heel Europa en we zijn ook in Azië verkrijgbaar.

De ingrediënten in onze smoothies en sappen worden met zorg geselecteerd en ook onze flesjes maken we zo duurzaam mogelijk. Ze bestaan uit 50% gerecycled- en 15% plant -plastic. Aan de rest werken we nog. Ook zijn onze verpakkingen 100% recyclebaar. Daarnaast hebben we samen met 500 andere B Corps afgesproken om ons hele bedrijf CO2-neutraal te maken voor 2030, door bijvoorbeeld onze drankjes minder afstand te laten afleggen. Onze nieuwe fabriek, de blender, zal hier ook aan bijdragen.


1 Sector
Voedingsmiddelen en dranken

Locaties

innocent drinks - de blender

Seguraweg 50

3198 NH, Europoort Rotterdam

Neem contact op