Laden
1 VACATURE

Scandinavian Oil Services

2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 9 mei 2022
CE Chauffeur

image

Scandinavian Oil Services

Spijkenisse

Over Scandinavian Oil Services
Wie zijn wij

Scandinavian Oil Services AB startte in 1996 met het behandelen van olie welke door water was verontreinigd. Deze olie werd met name gevonden in diverse grotten in Zweden. Naarmate de organisatie groeide, bleef SOS investeren in de nieuwste technologie, maar verschoof de focus naar de internationale markt. Dit leidde tot de oprichting van een opslaghub in Rotterdam.

Tegenwoordig zijn we producent, leverancier en blender van additieven voor de olie-industrie en leveren we binnen 48 uur in heel Europa. Ons team bestaat uit een groeiende groep van professionals uit alle hoeken van Europa. Dankzij onze vloot en eigen tankwagens kunnen we onze additieven op de veiligste en snelste manier transporteren naar terminals, raffinaderijen en schepen. Wij houden het hele proces zelf in de hand. Onze klanten krijgen niet te maken met talloze tussenpersonen en onderaannemers. Zo behouden wij de controle over onze dienstverlening en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. 

image

Onze services

Wij streven er natuurlijk naar om de beste dienstverlener voor de olie-industrie van de markt te worden. En daar zijn we goed naar op weg! Ons team van engineers biedt hoogstaande services aan onze klanten. Naast het leveren van additieven, helpen we met koeriersdiensten, kwaliteitscertificeringen, laboratoriumanalyses en alles daar tussenin. We hebben meerdere grote opslaglocaties, waarvan Rotterdam de belangrijkste hub is. Vanuit hier worden de meeste producten geleverd.

Om snelle leveringen te garanderen houden we onze voorraad ook in Göteborg, Malta en Cyprus. Vanuit hier kunnen we de Scandinavische en Mediterrane regio’s goed bereiken. We altijd klaar voor onze klant en geen verzoek is te gek; wij gaan graag de uitdaging aan!

Werken bij Scandinavian Oil Services

Heb jij affiniteit met de haven en zoek je een nieuwe uitdaging bij een groeiende organisatie? Bij Scandinavian Oil Services ben je aan het juiste adres. Er is een open en laagdrempelige cultuur en een betrokken sfeer waar iedereen voor elkaar klaar staat. Daarnaast kom je op verschillende plekken in de haven. Ben je flexibel ingesteld en kun je goed omgaan met verantwoordelijkheden? Bekijk dan de vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past!


2 Sectoren
Chemie
Logistiek

Locaties

Scandinavian Oil Services - Spijkenisse

Bohrweg 49

3208KP, Spijkenisse

Neem contact op