5 VACATURES

MAPLE Group

75-80
Medewerkers
3
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 25 november 2021
Allround Medewerker - Houtbewerking (Van Veelen Industriële Verpakkingen)

image

MAPLE Group

Rotterdam

Geplaatst op 15 november 2021
Logistiek Medewerker

image

MAPLE Group

Pernis Rotterdam

Over MAPLE Group
Maak kennis met de MAPLE Group

Wellicht ben je al bekend met Qargo Packers B.V., Snoeck Services B.V., Unilash B.V. en Van Veelen Industriële Verpakkingen. Vanaf 1 januari 2020 vallen deze vier Rotterdamse bedrijven onder de MAPLE Group. Hiermee staan wij nu voor één van de grootste bedrijven in de industriële verpakkingsindustrie en het vastzetten van break bulk- en projectlading in containers en aan boord van zeeschepen in het Rotterdamse havengebied.

Met het samenbrengen van deze vier bedrijven creëren wij een organisatie met veel kennis, ervaring en faciliteiten om onze klanten nog beter en effectiever te bedienen, op 24/7 basis. De bedrijven van de MAPLE Group opereren onder hun eigen naam, maar de ruim 75 medewerkers vormen samen één team.

De MAPLE Group maakt op haar beurt onderdeel uit van de Matrans Groep.

Wat doen wij

Onze bedrijven hebben allen hun eigen specialiteit. Snoeck Services en Unilash verzorgen het lashen en securen van alle voorkomende lading, zodat goederen tijdens transport over weg, spoor en zee gezekerd zijn. Zij leveren daarnaast ook lashing en securing materialen.

Van Veelen is gespecialiseerd in het op maat maken van kisten en verpakkingsconstructies voor vrijwel alle soorten lading. Zij begeleiden volledige verpakkingstrajecten op locatie bij de klant of in de eigen werkplaats. Qargo Packers levert beide diensten, aangevuld met logistieke dienstverlening. Het lashen en securen van lading en het verpakken ervan voeren wij uit op locatie van derden, maar voornamelijk op het Qargo Packers freight station in Pernis.

Samen zorgen wij voor een full service pakket voor onze klanten in het havengebied.


Werken bij de MAPLE Group

Ga je bij ons aan de slag, dan kom je terecht in een gevarieerd team van harde werkers. Ben je nog niet in het bezit van een VCA- of Heftruckcertificaat, dan zorgen we dat je deze kunt halen. Je wordt zorgvuldig ingewerkt binnen één van onze bedrijven, bijvoorbeeld door de voorman of door een praktijkbegeleider. We zorgen dat je alles onder de knie krijgt en allround inzetbaar wordt. Hierdoor is er veel variatie in het werk. Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet bij één van de andere bedrijven van de MAPLE Group.

Hard werken wordt beloond met bijvoorbeeld een vaste aanstelling. Ook je persoonlijke  ontwikkeling verliezen we niet uit het oog. Er is dan ook de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen, zoals gevaarlijke stoffen, gasmeting of werken op de hoogwerker.  Bovendien is het van belang dat je een flexibele instelling hebt. Je werkt veel samen, dat betekent dat jouw team de werkdruk kan delen, maar het komt ook voor dat je iets langer blijft om de klus af te maken. Gelukkig is er ook altijd tijd voor een geintje.

Toekomstperspectief

Ben je op je plek bij de MAPLE Group, dan zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid een andere functie te gaan vervullen bij één van de andere bedrijven binnen de groep.

Kortom, zoek je een nieuwe uitdaging binnen een echte havenomgeving met korte lijnen en een informeel karakter? Waar iedereen elkaar kent en steunt? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Wij hopen je snel te mogen ontmoeten!


3 Sectoren
Container - overslag
Contractors
Logistiek

4 Vestigingen

Qargo Packers B.V.

Pastoriestraat 1
3195 HT, Pernis Rotterdam

Snoeck Services B.V.

Van Veenendaalweg 17
3088 HG, Rotterdam

Unilash B.V.

Van Veenendaalweg 17
3088 HG, Rotterdam

Van Veelen Industriële Verpakkingen

Van Veenendaalweg 17
3088 HG, Rotterdam

Neem contact op