2 VACATURES

Wilhelmsen Ships Service

150
Medewerkers
2
Sectoren
2
Vestigingen


Geplaatst op 15 november 2021
Inside Sales Advisor Benelux & Switzerland

image

Wilhelmsen Ships Service

Rotterdam-Albrandswaard

Geplaatst op 28 oktober 2021
Ships Agency Operator Rotterdam

image

Wilhelmsen Ships Service

Rotterdam-Albrandswaard

Over Wilhelmsen Ships Service
Wie zijn wij

De Wilhelmsen Group, opgericht in 1861 in Noorwegen, exploiteert het grootste maritieme netwerk ter wereld. Met meer dan 2.200 locaties wereldwijd leveren wij producten en diensten aan meer dan de helft van de handelsvloot ter wereld. Daarnaast leveren we ook de beste bemanning en technische services voor de meest complexe zeeschepen. Zo geven wij vorm aan de maritieme industrie van de toekomst.

Ook onderzoeken we nieuwe kansen binnen de sector met betrekking tot energie, alternatieve brandstoffen, offshore en technologie. Onze duizenden medewerkers verspreid over zeventig landen staan voor duurzaamheid, innovatie en de beste klantenservice.

image

Wilhelmsen in Nederland
Op onze locaties in Nederland staan onze scheepsagenten 24/7 klaar voor onze klanten. Of het nu gaat over de vloot, crew, cargo of boekhouding, wij regelen het terwijl we rekening houden met de eisen en wensen van de klant. Daarnaast bieden wij een groot scala aan producten en technologieën aan die het varen veiliger en efficiënter maken. Denk hierbij aan oplossingen voor olie, water, koeling en schoonmaak.
Werken bij Wilhelmsen

Dat is werken in één van de meest dynamische sectoren ter wereld. Geen dag is hetzelfde. Ons kantoor in Rotterdam is gelegen in het hart van de haven, een innoverende en inspirerende locatie. Bij Wilhelmsen geloven we in persoonlijke ontwikkeling en diversiteit op de werkvloer. Wil jij bijdragen aan de verbetering van de maritieme industrie? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer op de functie die bij jou past en duik in de zee aan kansen die wij jou kunnen bieden.

Tot snel!


2 Sectoren
Rederij
Logistiek

2 Vestigingen

Wilhelmsen kantoor Terneuzen

Handelspoort 3
4538 BN, Terneuzen

Wilhelmsen kantoor/warehouse Rotterdam

Willem Barentszstraat 50
3165AB, Rotterdam-Albrandswaard

Neem contact op

Wilhelmsen Ships Service

010 487 7777