1 VACATURE

BakerCorp

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 22 februari 2021
Project Engineer

image

BakerCorp

Zevenbergschen Hoek (NB)

Over BakerCorp
Wie zijn wij
BakerCorp, een United RentalsĀ® Company, is marktleider op het gebied van vloeistofmanagement en levert verhuurproducten voor opslag, verpompen en behandelen van vloeistoffen.

Baker's producten zijn ontworpen met als topprioriteit veiligheid en kwaliteit, zijn "plug and play" en bieden een breed scala aan toepassingen. Dit vertaalt zich in unieke voordelen voor de klant.

We hebben 11 vestigingen verspreid over Europa (Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk). Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. De focus op groei en onze ondernemingsgeest komt duidelijk tot uiting in het DNA van ons bedrijf en biedt medewerkers de mogelijkheid om op persoonlijk en professioneel vlak te groeien.
image

Waarom Baker?

1. Betrouwbaar

BakerCorp maakt zijn beloften waar. Onze reputatie is opgebouwd door verwachtingen van klanten te overtreffen. Zodra onze mensen een toezegging doen, staat BakerCorp klaar om deze verplichting na te komen. Of het nu om specifiek materieel gaat, een modificatie of een calamiteit, wij hebben ons bedrijf opgebouwd door telkens weer onze toezeggingen aan onze klanten waar te maken.

2. Expertise

We vertrouwen op de expertise en toewijding van ons personeel. Simpel gezegd, wij leveren slimmere oplossingen. Door naar het complete plaatje te kijken, kunnen onze experts de meest effectieve combinatie van producten leveren om de klus te klaren.

3. Voordelen

Wij geven om onze medewerkers en waarderen de inspanningen die zij elke dag weer leveren. Daarom staat het welzijn van onze medewerkers en hun gezinnen hoog op onze prioriteitenlijst. Ons concurrerend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden is het bewijs van onze toewijding:

  • Een groeiende organisatie ondersteunt persoonlijke groei
  • Trainingsprogramma
  • Nauwe samenwerking met Europese collega's

4. Mensen

Mensen zijn onze kracht. Wij nemen alleen de allerbeste mensen in dienst en verwachten dat zij persoonlijke verantwoordelijkheid dragen voor de manier waarop de klant onze producten en diensten ervaart. Onze continue groei vraagt om de juiste talenten en we zijn altijd op zoek naar uitzonderlijke krachten ter aanvulling van ons team.

5. Cultuur

Een baan bij Baker betekent uitdagend werk samen met enthousiaste collega's binnen een dynamische en succesvolle organisatie. Onze bedrijfscultuur wordt vaak beschreven als informeel en open met een no-nonsens houding. We moedigen veiligheid, een 'can-do'-mentaliteit en teamspirit aan onder ons personeel.


1 Sector
Overig

Locaties

BakerCorp

Bloemendaalse Zeedijk 10

4765 BP, Zevenbergschen Hoek (NB)

Neem contact op

BakerCorp

0168 331 610