4 VACATURES

Vreugdenhil Dairy Foods

400
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 22 september 2021
Manager Maintenance Verpakkingsinstallaties

image

Vreugdenhil Dairy Foods

Gorinchem

Geplaatst op 17 september 2021
Project Engineer

image

Vreugdenhil Dairy Foods

Gorinchem

Over Vreugdenhil Dairy Foods
Wie zijn wij

Iedere dag genieten wereldwijd miljoenen mensen van zuivel en zuivelingrediënten van Vreugdenhil Dairy Foods. Onze hoogwaardige en voedingsrijke melkpoeders worden gebruikt als ingrediënt voor kindervoeding, voor heerlijke melk in een glas, of als ingrediënt in de levensmiddelenindustrie. Bijvoorbeeld voor de beste chocola, ijs, koek en culinaire toepassingen. We bring you the best of milk!

Vreugdenhil is sinds 1954 actief op de zuivelmarkt. Gaandeweg zijn wij uitgegroeid tot Europa’s grootste producent van volle melkpoeder. Onze productielocaties zijn gevestigd in Barneveld, Scharsterbrug en Gorinchem en het hoofdkantoor staat in Nijkerk. Dagelijks ontvangen we gezonde Hollandse melk van ruim achthonderd melkveehouders. Wij produceren melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie én voor miljoenen consumenten wereldwijd. Onze melkpoeders worden geëxporteerd naar 130 landen over de hele wereld. En we blijven groeien!

image
Van gras tot glas in Gorinchem

In Gorinchem vind je onze grootste productielocatie. Deze nieuwste fabriek is gebouwd in 2016 en voorzien van de nieuwste technologieën. De andere fabriek blijven we moderniseren, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Vreugdenhil zet jaarlijks mooie stappen in het proces van verduurzaming. We focussen ons op duurzame melkveehouderij, eerlijke en milieubewuste inkoop en milieuvriendelijke fabrieken en kantoren. We leggen over onze duurzaamheidsontwikkelingen ook jaarlijks verantwoording af in ons duurzaamheidsverslag. De processen in de fabriek zijn uitdagend, we werken immers met verse producten. Hoe gaat het in zijn werk? De dagverse melk wordt gelost door een rijdende melk ontvangst, ook wel een RMO genoemd. Vervolgens wordt de melk opgeslagen in grote tanks en gepasteuriseerd en gehomogeniseerd. Zo blijft het product langer houdbaar. Daarna wordt de melk ingedampt onder vacuüm. Dit gebeurt op lage temperatuur om de smaak te behouden. De geconcentreerde melk wordt onder hoge druk in de droogtoren verstoven met hete lucht. Hierdoor worden de druppels gedroogd tot poeder. In de nadroger wordt ook het laatste vocht verdampt en voegen we sojalecithine toe, dat ervoor zorgt dat de poeder goed oplosbaar wordt in water. Tot slot wordt de melkpoeder gekoeld, gezeefd en verpakt in sachets, verschillende formaten blik, zakken of big bags.

Als Operator ga je met al deze stappen aan de slag. Geen dag is hetzelfde.


Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, start je met een onboarding programma. In de operatie betekent dit dat jouw team je wegwijs maakt in de processen. Je leert stap voor stap, tot je als allround operator mee kunt draaien. Wanneer je start in ons leerlingentraject krijg je ook een mentor die jou alle kneepjes van het vak leert èn volg je een klassikaal programma waarin we toewerken naar een Procesoperator B diploma.

Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je aan alles. De lijnen zijn kort samenwerken is belangrijk en er heerst een prettige sfeer. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën over hoe we de fabrieken kunnen vernieuwen en de processen kunnen optimaliseren. Iedereen denkt mee.

Zit je bij ons op je plek, dan krijg je ook de mogelijkheid om door te groeien. Zo kun je in de digitale leeromgeving verschillende modules volgen om je kennis uit te breiden. Wij gaan hierover met jou in gesprek en samen maken we een plan. Als Operator kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar Teamleider, Procestechnoloog of Verbetercoördinator. Laat ons weten wat jouw ambities zijn en hoe we elkaar kunnen helpen.

Pak je kans!

Per jaar verwerken wij meer dan een miljard kilogram melk in duizenden tonnen melkpoeder. Ga jij de uitdaging aan om ons proces zo goed mogelijk te laten verlopen én te verbeteren? Wij kunnen jouw kennis en kunde goed gebruiken, of je nu een ervaren Operator bent of een starter. We zoeken nieuwe collega’s die gemotiveerd zijn om zich het proces eigen te maken en het liefst een baan voor de lange termijn willen. Wat krijg je hiervoor terug? Goede arbeidsvoorwaarden, een leuk team, gevarieerde werkzaamheden en tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Spreekt Vreugdenhil Dairy Foods jou aan? Bekijk dan de vacatures en solliciteer direct op de positie die bij jou past. 

1 Sector
Bulk

Locaties

Vreugdenhil Dairy Foods - locatie Gorinchem

Timorstraat 22

4202 MA, Gorinchem

Neem contact op

Brenda Klever

Corporate Recruiter

brenda.klever@vreugdenhil.nl

06 4816 5341