1 VACATURE

Bolk Container Transport

380
Medewerkers
3
Sectoren
3
Vestigingen


Geplaatst op 16 september 2021
Planner

image

Bolk Container Transport

Vondelingenplaat Rotterdam

Over Bolk Container Transport
Wie zijn wij

Bolk is een internationale transportorganisatie, gespecialiseerd in het vervoeren, handelen en opslaan van allerhande goederen. Wij zeggen geen ‘nee’ en vinden een oplossing voor ieder logistiek vraagstuk.

Onze achtergrond? In 1934 startten we in Almelo met het transport van kolen en dranken. Al in de jaren ’60 en ’70 verzorgden we het vervoer van Heineken bier naar en sinds 1995 de horecadistributie in Oost-Nederland. Tegenwoordig combineren we vanuit Deventer horecadistributie van food en non-food in Oost-Nederland. De gestage groei van het vervoer van zeecontainers over de weg vanaf 1985 resulteerde in de oprichting van Combi Terminal Twente (CTT) en daarmee tot de ingebruikname van de containerterminals in Hengelo (2001), Rotterdam (2013) en Almelo (2017) waarmee CTT een dagelijkse binnenvaartverbinding tussen Rotterdam en Twente v.v. onderhoudt.

Vanaf de 21e eeuw zijn we ons, naast containertransport en horecadistributie, gaan specialiseren in huifvervoer met klanten zoals Koninklijke Grolsch en Apollo Vredestein en in exceptioneel vervoer op lange afstand. Je kunt hierbij denken aan het vervoer van windturbine-onderdelen en opslagtanks die heel Europa doorkruisen.

image
Wat doen wij

Met onze transport-, warehousing- en logistieke oplossingen bieden wij een volledig pakket van diensten aan onze klanten. Je vindt ons hoofdkantoor in Almelo en onze werkplaatsen in Almelo en Hengelo terwijl onze trucks en trailers door heel Europa rijden. In Rotterdam mogen wij gebruik maken van de faciliteiten van CTT Rotterdam. Daarnaast hebben we ook vestigingen in o.a. Oostenrijk, Roemenië, Frankrijk en Zweden.

Onze 380 medewerkers zetten zich dagelijks in voor een goed verloop van onze transportdiensten, o.a. als huisvervoerder van Combi Terminal Twente en CTT Rotterdam. Daarnaast hebben we de beschikking over warehousefaciliteiten á 40.000 m2 in Almelo en Hengelo en bieden we op- en overslag oplossingen. Ook regelen we vergunningen en begeleidingswagens,  machineverhuizingen of autolaadkranen voor onze klanten. Kortom, of het nu gaat om een enkel transport of een groot project met tientallen transportcombinaties, tijdelijke opslag of het overladen van goederen, wij ontzorgen de klanten op alle vlakken!


Werken bij Bolk

Bolk is een echt familiebedrijf en dat komt terug in de manier waarop we met elkaar omgaan. Bij ons geen ingewikkelde structuren en hiërarchie, maar korte lijnen en een informele sfeer. Wanneer je bij ons start, bijvoorbeeld als chauffeur, loop je eerst een dagje mee met een ervaren collega. Je maakt kennis met alle systemen en je directe collega’s, krijgt uitleg over hoe je met jouw voertuig om moet gaan en je leert Bolk van A tot Z kennen. Hierna ga je zelfstandig aan de slag.

Wij gaan regelmatig met jou in gesprek over wat jouw mogelijkheden zijn en we horen graag wat jij wilt leren. Ook bieden we jou interne opleidingen aan waarin je o.a. meer leert over duurzaam rijden en het onderhoud van je materieel.

Leuk om te weten: wij vinden het belangrijk dat er naast hard werken, ook samen gelachen en goed voor elkaar gezorgd wordt. Zo nodigen we je twee keer per jaar uit voor een groot bedrijfsfeest. Daarnaast zorgen wij o.a. voor een Twentse krentenwegge bij een geboorte, een kaartje op jouw verjaardag, een bloemetje bij jubilea, ziekte of een huwelijk en met kerst een goed gevuld pakket. Om mogelijk te maken dat jij jouw werkzaamheden gewoon goed kunt uitvoeren zorgen wij dat jouw materieel altijd verzorgd en goed onderhouden is en dat andere zaken, zoals het salaris, tip top geregeld zijn. Dan heb je daar in ieder geval geen zorgen over.

Start bij Bolk Container Transport: Chauffeurs gezocht!

Spreekt onze organisatie jou aan en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Of misschien wel je eerste uitdaging in de transport? Neem jij je verantwoordelijkheid, kun je goed zelfstandig werken en neem je graag het initiatief? Dan maken we graag kennis met je!

De huidige vacature voor containerchauffeurs met als standplaats Rotterdam houdt in dat je dagelijks met containers in ruime cirkel rond het Rotterdamse en Antwerpse Havengebied rijdt en met regelmaat verder het land in. Met het op-, en afzetten en securen van containers op jouw transportcombinatie weet jij jou uitstekend te redden. Vanaf standplaats Hengelo zul je meestal ritten in Oost-Nederland uitvoeren en bij tijd en wijle langere ritten door Nederland en deels Duitsland maken.

In het bezit zijn van een ADR diploma is een pré en wanneer je de benodigde rijbewijzen en Code 95 hebt behaald kun je gelijk als containerchauffeur bij Bolk aan de slag.

Tot snel!


3 Sectoren
Container - overslag
Logistiek
Overig

3 Vestigingen

Bolk (hoofdvestiging)

Plesmanweg 3
7602 PD, Almelo

Bolk Container Transport B.V. (transportplanning)

Zuidelijke Havenweg 4
7554 RR, Hengelo (OV)

CTT Rotterdam (standplaats)

Butaanweg 17
3196 KC, Vondelingenplaat Rotterdam

Neem contact op

HR Afdeling

hr@bolk.nl

0546 480 480