5 VACATURES

Kramer Group

200
Medewerkers
2
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 31 mei 2021
Baliemedewerk(st)er

image

Kramer Group

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 31 mei 2021
Barge en Terminal Planner

image

Kramer Group

Maasvlakte Rotterdam

Over Kramer Group
Wie zijn wij

De Kramer Group is een echt Rotterdams familiebedrijf, ruim 50 jaar terug opgericht door Marcel Kramer sr. Ooit klein begonnen met het schoonmaken en repareren van containers, maar in de loop der tijd is er een bloeiende solide onderneming opgebouwd die actief is in vrijwel alle onderdelen van de containerdienstverlening. Met André Kramer staat momenteel de tweede generatie aan het roer van de Kramer Group. Vijfentwintig jaar geleden kwam André in de zaak: “Ik heb het vak geleerd door gewoon met iedereen mee te lopen en van onderaf te beginnen, op de heftruck, de kraan, aan de balie. Ik heb een stevige leerschool gehad”. Binnen de Kramer Group staat groei centraal. Onder begeleiding van een collega leer je snel omgaan met diverse werkzaamheden binnen de organisatie. Verspreid over alle bedrijfsonderdelen heeft de onderneming ruim 200 medewerkers in dienst.

De Kramer Group heeft een Rotterdams havenhart en wilt ook in de toekomst graag in de haven blijven investeren.

Ons familiebedrijf bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kramer City Depot in de Waal-/Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn gespecialiseerd in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten;
  • Delta Container Services, een joint venture met ECT, legt zich toe op de overslag van lege en volle containers;
  • Rotterdam Container Terminal is onze shortsea-, feeder- en binnenvaartterminal.
image

Werken bij de Kramer Group
Een van de grootste verschillen tussen de corporate wereld en een familiebedrijf is de mogelijkheid om werkzaamheden uit te voeren die niet per se bij je functie horen. Hierdoor is je werk vaak veel gevarieerder en is er ruimte voor groei. Veelzijdigheid en sfeer zijn kenmerken die passen bij de Kramer Group. Groeien en ontwikkelen kan bij de Kramer Group op meerdere manieren. In grote lijnen onderscheiden we bij Kramer Group namelijk twee richtingen: horizontaal en verticaal. Start je bij ons als baliemedewerker, dan is er de ruimte om je werkzaamheden te verbreden door je werkzaamheden te verruimen met customs zaken of wellicht een doorgroei richting planning. Na enkele jaren een flinke basis te hebben gelegd kan je wellicht toe zijn aan een teamleaders functie? Of wil je wellicht nog breder gaan en wil je een start maken binnen Operations of Repair. Nog een kenmerk van Kramer Group is laagdrempelig, vraag naar de mogelijkheden die er voor jou zijn binnen de Kramer Group. Alles staat in het teken van groei en de toekomst!
Wil jij graag deel uit maken van de bruisende Rotterdamse wereldhaven? Kom dan bij ons werken!

Wil je werken bij een familiebedrijf die in de haven blijft investeren? Kom je net van school of ben je al ervaren in je vak of in de havenwereld? En spreekt de Kramer Group jou aan? Wij maken graag kennis met je.

We werken al meer dan 10 jaar samen met PortPeople. Zij zullen samen met jou de mogelijkheden binnen de Kramer Group bespreken. Hopelijk tot snel!


2 Sectoren
Container - overslag
Logistiek

4 Locaties

Delta Container Services

Missouriweg 30
3199 LB, Maasvlakte Rotterdam

Kramer City Depot

Reeweg 25
3089KM, Rotterdam

Kramer Delta Depot

Missouriweg 30
3199 LB, Maasvlakte Rotterdam

Rotterdam Container Terminal

Missouriweg 17
3199 LB, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

Joost Bouterse

Vestigingsmanager PortPeople

Joost.bouterse@portpeople.nl

0181 442 510