Laden
6 VACATURES

QTerminals Kramer Rotterdam

200
Medewerkers
2
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 20 februari 2024
Containermonteur

QTerminals Kramer Rotterdam

QTerminals Kramer Rotterdam

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 20 februari 2024
Financieel Medewerker

QTerminals Kramer Rotterdam

QTerminals Kramer Rotterdam

Maasvlakte Rotterdam

Over QTerminals Kramer Rotterdam
Wie zijn wij

Vanuit het hart van de Maasvlakte biedt QTerminals Kramer Rotterdam de beste service aan een breed scala bedrijven actief in de containerlogistiek. Ons bedrijf is een onmisbare schakel in de containerhaven van Rotterdam. Bij ons staat samenwerken in een goede sfeer voorop. Hard werken, maar ook samen plezier hebben. De afgelopen decennia zijn wij hard gegroeid, zowel qua omzet als qua medewerkers. En onze ambitie rijkt verder. Kom jij ons team versterken?

Service, snelheid en flexibiliteit staan bij alle bedrijfsonderdelen van QTerminals Kramer Rotterdam centraal. Wij zetten altijd net die ene stap meer. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, ondersteund door een solide organisatie, ruim 60 jaar ervaring en klantvriendelijke ICT, maken het verschil en onderscheidt ons van onze concurrenten. QTerminals Kramer Rotterdam staat op ieder moment van de dag klaar voor elke klant.

‘Gaat niet’ bestaat niet bij ons. Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Dan pas je perfect bij ons in het team.

Locaties in Rotterdam
We hebben op diverse locaties in Rotterdam terminals, depots en service locaties.
  • Dicht bij de stad is Kramer City één van de toonaangevende empty container depots in het Waal/Eemhaven-gebied.
  • Op de Maasvlakte bieden we, via de Rotterdam Container Terminal en Delta Container Services, uitgebreide op- en overslagfaciliteiten.
  • Vanaf Maasvlakte Plaza en RTW2 worden diverse aanvullende diensten aangeboden zoals bijvoorbeeld het wegen van containers.

Werken bij QTerminals Kramer Rotterdam
Veelzijdigheid en sfeer zijn kenmerken die passen bij werken bij QTerminals Kramer Rotterdam. Groeien en ontwikkelen kan bij QTerminals Kramer Rotterdam op meerdere manieren. In grote lijnen onderscheiden we bij QTerminals Kramer Rotterdam twee richtingen: horizontaal en verticaal. Start je bij ons als baliemedewerker, dan is er de ruimte om je werkzaamheden te verbreden door je werkzaamheden te verruimen met customs zaken of wellicht een doorgroei richting planning. Na enkele jaren een flinke basis te hebben gelegd, kan je wellicht toe zijn aan een teamleaders functie? Of wil je wellicht nog breder gaan en wil je een start maken binnen Operations of Repair. Nog een kenmerk van QTerminals Kramer Rotterdam is laagdrempelig, vraag naar de mogelijkheden die er voor jou zijn binnen QTerminals Kramer Rotterdam. Alles staat in het teken van groei en de toekomst!

Wil jij graag deel uitmaken van de bruisende Rotterdamse wereldhaven? Kom dan bij ons werken!

Kom je net van school of ben je al ervaren in je vak of in de havenwereld? En spreekt werken bij QTerminals Kramer Rotterdam jou aan? Wij maken graag kennis met je.

We werken al meer dan 10 jaar samen met PortPeople. Zij zullen samen met jou de mogelijkheden binnen QTerminals Kramer Rotterdam bespreken. Hopelijk tot snel!

Geschiedenis

Van origine is QTerminals Kramer Rotterdam een Rotterdams familiebedrijf. In 1963 is het bedrijf oorspronkelijk gestart als een reparatiebedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een depot- en terminalonderneming met meerdere locaties in de Rotterdamse havens.

Per 18 september 2023 heeft QTerminals Group een meerderheidsbelang verworven en bedient het zeer ervaren team van Kramer Group haar klanten als 'QTerminals Kramer Rotterdam', onder de paraplu van de QTerminals Group.


2 Sectoren
Container overslag
Logistiek

4 Vestigingen

Delta Container Services

Missouriweg 30
3199 LB, Maasvlakte Rotterdam

Kramer City Depot

Reeweg 25
3089KM, Rotterdam

Kramer Delta Depot

Missouriweg 30
3199 LB, Maasvlakte Rotterdam

Rotterdam Container Terminal

Missouriweg 17
3199 LB, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

Taco van der Kooij

Senior Intercedent

taco.vanderkooij@portpeople.nl