Laden
5 VACATURES

Seamark Group

90
Medewerkers
2
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 12 augustus 2022
Operations & Reefer Services Manager

image

Seamark Group

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 9 augustus 2022
Reefermonteur

image

Seamark Group

Maasvlakte Rotterdam

Over Seamark Group
APK voor reefers

De Seamark Group is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van reefers. Je vindt ons sinds 2002 op de grote containerterminals/depots in de Rotterdamse haven en daarnaast zijn we ook actief in de haven van Antwerpen. Als dochteronderneming van de Kramer Group, bestaat Seamark ook uit verschillende onderdelen met elk hun specialisatie:

  • Seamark Reefer Solutions: ruim 20 monteurs werken op verschillende locaties in de Waalhaven en op de Maasvlakte aan het onderhoud, de reparatie en inspectie van koelcontainers. Zij zorgen ervoor dat de containers van bijvoorbeeld Maersk en Hapag Lloyd motorisch goedgekeurd zijn om verscheept te worden.
  • Seamarkt Monitoring Solutions: op de moderne terminal van Rotterdam World Gateway werken ca. 20 monteurs in 5-ploegendienst aan het aan- en afkoppelen, instellen en repareren van reefers.
  • Seamark Trading Solutions: om de werkzaamheden van onze monteurs zo makkelijk mogelijk te maken, ontwikkelen en verbeteren we reeferonderdelen en tools. Deze componenten verkopen we daarnaast ook aan externe partijen.
  • Seamark Climate Solutions: onze vierde en nieuwste bedrijfsonderdeel specialiseert zich in het onderwerpen en installeren van airconditioningsystemen en warmtepompen, bijvoorbeeld in magazijnen.
image

Werken bij de Seamark Group

Heb jij interesse in koeltechniek? Dan kun je je hart ophalen bij de Seamark Group. Wij zorgen ervoor dat een groot gedeelte van de reefers in de haven in optimale staat blijft. Je kunt al aan de slag met een mbo-2 of -3 diploma in een technische richting. Wij leiden je intern op tot een allround monteur. Je begint klein: een ervaren monteur neemt je aan de hand mee en leert je alle basics van koeltechniek. Je krijgt daarna steeds meer verantwoordelijkheden zodat je het werk zelfstandig kunt uitvoeren. Wij bieden ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een laagdrempelige omgeving. Dat wil zeggen: de Seamark Group is een echt Rotterdams bedrijf met korte lijnen. Ons team is klein en je komt dus sneller op persoonlijke verhalen van zowel jou als van je collega’s. Dit zorgt er voor dat de groepsdynamiek heel anders is dan op een groot kantoor. Iedereen kent elkaar en alles staat in het teken van groei en de toekomst!

Alle technici verzamelen!

De Seamark Group groeit en wij zoeken collega’s met een passie voor techniek. Heb je al enige ervaring of ben je een starter op de arbeidsmarkt? Wij kunnen jouw kennis en kunde goed gebruiken.

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met PortPeople. Zij zullen samen met jou de mogelijkheden binnen de Seamark Group bespreken.

Bekijk onze vacatures en solliciteer op de functie die bij je past. Hebben we een klik, dan maak jij binnenkort deel uit van de Seamark familie!


2 Sectoren
Contractors
Logistiek

4 Vestigingen

Seamark Climate Solutions

Hormuzstraat 50
3199 KW, Maasvlakte Rotterdam

Seamark Monitoring Solutions

Amoerweg 50
3199 KD, Maasvlakte Rotterdam

Seamark Reefer Solutions

Hormuzstraat 50
3199 KW, Maasvlakte Rotterdam

Seamark Trading Solutions

Hormuzstraat 50
3199 KW, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

Annika Breel

Intercedente PortPeople

Botlek@portpeople.nl

010 438 51 78

Leonie van Eijk

Intercedente PortPeople

botlek@portpeople.nl

010 438 51 78