Laden
7 VACATURES

Hutchison Ports Delta II

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 25 January 2023
Business Analist Operations | Containerterminal | Haven van Rotterdam

image

Hutchison Ports Delta II

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 13 January 2023
Reliability Engineer

image

Hutchison Ports Delta II

Maasvlakte Rotterdam

Over Hutchison Ports Delta II
Wie zijn wij

APM Terminals Rotterdam heet vanaf 1 juni 2021 Hutchison Ports Delta II. Een nieuwe naam, maar dezelfde terminal. Met dezelfde mensen. En ook de ambitie blijft onveranderd. Iedere dag opnieuw beter presteren dan de dag ervoor. Voor de klant, en samen met de collega’s van Hutchison Ports. Want als je de beste bent, wil je de beste blijven!

Op dit moment heeft de terminal 14 kranen, 60 straddle carriers, 100 hectare grond, 1600 meter kade en een jaarlijkse capaciteit van 3.25 miljoen TEUs. Ruim 550 gemotiveerde, goed opgeleide collega’s zorgen ervoor dat containerschepen rond de klok, iedere dag van het jaar snel en efficiënt worden gelost en geladen. Zij maken het mogelijk dat goederen snel per schip, trein of truck hun plaats van bestemming vinden - de 320 miljoen consumenten die Europa telt.

En dat wordt gewaardeerd. Door onze klanten én hun klanten. Niet voor niets zijn wij een aantal keren uitgeroepen tot de meest productieve terminal van Europa!


image
Wat doen wij
Hutchison Ports Delta II is verantwoordelijk voor een jaarlijkse overslag van 2.5 miljoen containers in de Rotterdamse haven. We laden en lossen containers van zeeschepen, barges en feeders naar andere schepen, treinen en vrachtwagens. Gaat een container niet direct door naar de plaats van bestemming, dan slaan we deze op in de yard. Ons doel? Afspraken nakomen, en verwachtingen overtreffen. Elke keer opnieuw. Dat kan alleen door optimaal samen te werken. Met de klant. Maar ook intern - in teams, binnen afdelingen en tussen disciplines. 

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?
Samenwerken is delen, zeker wanneer het om kennis gaat. Kom je bij ons werken, dan delen wij onze passie voor de logistiek, de trots om deel uit te maken van de Rotterdamse haven en de ambitie om in wat we doen de beste te zijn. Wij investeren in jou en een gezamenlijke toekomst, en bieden je de kans te om je verder te ontwikkelen en je kennis en vaardigheden te verbreden. Op de terminal, of daarbuiten op een van de andere Hutchison Ports Terminals in het internationale netwerk.
Waarom ben jij belangrijk voor ons?
Wil je bijdragen aan het succes en de groei van Hutchison Ports Delta II, laat het ons weten. We zoeken op alle niveaus medewerkers – aanpakkers met ambitie, initiatief en humor, die voor de klant en hun collega’s het onderste uit de kan willen halen. Elke dag weer opnieuw. Herken je jezelf hierin, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Idealiter heb je een opleiding in de logistiek of techniek. Ook zonder die opleiding, maar met voldoende werkervaring, motivatie en de juiste capaciteiten, ben je bij Hutchison Ports Delta II van harte welkom.

1 Sector
Container overslag

Locaties

Hutchison Ports Delta II

Coloradoweg 50

3199 LA, Maasvlakte Rotterdam