Laden
1 VACATURE

Rederij de Jong

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 10 augustus 2022
Administratief medewerker binnenvaart

image

Rederij de Jong

Maassluis

Over Rederij de Jong
Wie zijn wij

Rederij de Jong B.V. opereert al ruim 100 jaar als onafhankelijke rederij. Onze uitgebreide vloot voor de binnenvaart en duwvaart zorgt voor alle transport over binnenwateren. Wij beschikken over vele maten duwbakken, duwboten en schepen, van 250 ton tot een duwstel van 16.000 ton. Daarnaast bieden wij diverse logistieke en maritieme services om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Denk hierbij aan bevrachting, voorraadbeheer, op- en overslag en het regelen van vergunningen. We zijn voornamelijk actief in de Benelux, maar momenteel breiden we enorm uit naar delen van Duitsland.

Jaarlijks verschepen we ongeveer zeven miljoen ton droge bulk, waaronder rijst, mais, sojabonen en kolen. Ook houden we ons bezig met het verschepen van projectlading, bijvoorbeeld voor windmolenprojecten.

Voor kust- en zeevaartopdrachten hebben wij een eigen specialist in huis: C-Shipping & Logistics. Dit team van ervaren chartering brokers is actief in Groot Europa.

image

Werken bij Rederij de Jong

Zo’n tachtig medewerkers zetten zich elke dag in om de transporten en processen van Rederij de Jong in goede banen te leiden. Met de bouw van een nieuw hoofdkantoor in Maassluis is er volop ruimte om uit te breiden. Meer dan de helft van onze medewerkers werkt op onze schepen, dat is natuurlijk onze core business. Op ons kantoor regelen we o.a. de customer service zaken en de planning van de transporten.

Wij zijn een echt familiebedrijf en dit komt ook sterk terug in de sfeer. Onze medewerkers weten elkaar te vinden en er is een informele werksfeer. Iedere afdeling heeft een verantwoordelijke, maar ook hij of zij werkt gewoon mee aan de dagelijkse gang van zaken. Initiatief van iedere collega wordt gewaardeerd en beloond en zo blijven we onze services verbeteren. Om betrokken te blijven bij elkaar organiseren we uitjes met feestdagen en lunchen we regelmatig met elkaar. Het nieuwe kantoor beschikt daarnaast over een sportruimte, want wij vinden het welzijn van onze medewerkers ook erg belangrijk.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving met een informele sfeer en internationale ambities? Rederij de Jong is vanwege groei regelmatig op zoek naar collega’s. Als je bij ons start kom jij direct terecht in je nieuwe team. Je leert in de praktijk, waardoor je jouw functie steeds meer eigen kunt maken. Hiervoor krijg je natuurlijk de juiste begeleiding. Wij bieden iedereen de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en hoe we je daarbij kunnen helpen.

Neem je graag het initiatief, zorg je altijd voor de beste service naar je klanten en ben je communicatief en commercieel sterk onderlegd? Neem dan even een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Wij maken graag kennis met je!


1 Sector
Rederij

Locaties

Rederij de Jong - Hoofdkantoor

Buitendijk 11

3143 LV, Maassluis

Neem contact op

Pelger de Jong

Operationeel directeur

pelger@rederijdejong.nl

010 231 15 55