5 VACATURES

Staalduinen Logistics

125
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 31 augustus 2021
Operator Afvulhal

image

Staalduinen Logistics

Maasdijk

Geplaatst op 30 augustus 2021
Logistiek planner

image

Staalduinen Logistics

Maasdijk

Over Staalduinen Logistics
Wie zijn wij

Staalduinen Logistics is een allround logistieke dienstverlener. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met het transport en de opslag van vloeistoffen, zoals smeeroliën, vloeibare meststoffen en AdBlue. Vanuit onze locatie in Maasdijk doen we dit al ruim 100 jaar. Waar we in 1919 begonnen met paard & wagen, ontzorgen onze 80 vrachtwagens en 130 tankopleggers vandaag de dag al onze klanten met een uitstekende service.

Kwaliteit betekent voor ons maatwerk leveren, flexibel en efficiënt zijn en continu op zoek zijn naar de best passende oplossing voor de klant. Ruim 125 medewerkers houden zich hier dagelijks mee bezig. En we blijven groeien!

Vakmanschap, duurzaamheid, kwaliteit & veiligheid en innovatie. Dat laten we overal in terugkomen. Past dat ook bij jou?

image
Wat doen wij

Als fullservice logistieke dienstverlener gaan we altijd in gesprek met onze klanten om hen zo goed mogelijk te helpen. Onze diensten op een rijtje:

  • Tanktransport: wij verzorgen de volledige supply chain. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in distributie van vloeistoffen en scheepvaartleveringen.
  • Tankopslag: met 209 tanks en een totale opslagcapaciteit van 12 miljoen liter, is er altijd plek voor de producten onze klanten. Kleine of grote hoeveelheden, dat maakt niet uit. De capaciteit van de tanks varieert van 1.000 tot 150.000 liter.
  • Verpakte opslag: ons warehouse bestaat uit een opslagruimte van ruim 25.000 m2 en is speciaal gebouwd voor de opslag van smeermiddelen. Hier stallen we zowel bulk als verpakte goederen. Je kan hierbij denken aan verschillende verpakkingseenheden, zoals pallets en vaten, maar ook IBC's, cans en drums.
  • Containeropslag: wij hebben een containerdepot waar we tot 150 TEU kunnen opslaan. Daarnaast biedt onze terminal ruimte voor zo’n 140 tankcontainers.
  • VAL activiteiten: wij vullen goederen af, pakken ze om naar een andere verpakking en verbulken. Ook het stickeren of insealen is voor ons geen probleem.
  • Speciale projecten: wij gaan een uitdaging niet uit de weg. Complexe projecten rondom het transport en de opslag van vloeistoffen doen wij graag.

Werken bij Staalduinen Logistics

Staalduinen Logistics is een echt familiebedrijf. Anno 2021 wordt onze organisatie gerund door Jan van Staalduinen, de derde generatie in de rij. Wij hechten veel waarde aan de familiecultuur. Dit zie je terug in de platte organisatie, met korte lijnen en een informele sfeer. Het is laagdrempelig om met elkaar in gesprek te gaan en Jan Staalduinen is regelmatig op het terrein te vinden. Bij ons kent iedereen elkaar.

Als je bij ons start koppelen we je de eerste weken aan een ervaren collega die jou rondleidt binnen de organisatie en zorgt dat je het werk onder de knie krijgt. We doen specialistisch werk, dus daar gaat redelijk wat tijd overheen en die tijd krijg je bij ons dan ook. In de eerste periode van jouw dienstverband evalueren we regelmatig om te bespreken wat jij ervan vindt om bij ons te werken en wat jouw ambities zijn. Bij ons ben je absoluut geen nummertje.

Jouw loopbaan in Maasdijk

De ontwikkeling van onze medewerkers vinden we erg belangrijk. Wij denken daarom graag met je mee over het volgen van een opleiding of training. Dat geeft jou én onze organisatie nieuwe ideeën, waardoor we nooit stilstaan en continu kunnen ontwikkelen en verbeteren. Daarnaast hebben diverse collega’s de afgelopen jaren een carrièrestap gemaakt binnen onze organisatie. Zij hebben de kans gekregen om de overstap te maken naar een andere functie, bijvoorbeeld naar een andere afdeling. Bij ons is alles bespreekbaar.

Ben jij op zoek naar een nieuwe job binnen een logistieke organisatie? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Hopelijk tot snel!


2 Sectoren
Logistiek
Transport

Locaties

Staalduinen Logistics

Honderdland 220

2676 LV, Maasdijk

Neem contact op

Manouk Huijsmans

HR Consultant

hrm@staalduinen.nl

0174-525179