1 VACATURE

Trifleet Leasing B.V.

34
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 18 januari 2022
HR Manager

image

Trifleet Leasing B.V.

Dordrecht

Over Trifleet Leasing B.V.
Expert in Tankcontainers

Trifleet Leasing is gespecialiseerd in de verhuur van tankcontainers. Met ruim 19.000 tankcontainers in eigen beheer staan wij in de top 5 van de wereld. Wij verzorgen het hele proces rondom het transport van producten voor de klant. Onze tankcontainers zijn geschikt voor alle vloeibare stoffen en vloeibare gassen, zoals oliën, dranken, chemicaliën en cryogene gassen. Deze producten gaan per schip, trein of wagen de hele wereld over.

Dit doen wij al ruim 30 jaar, dus we mogen ons ook zeker een expert noemen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht en hier werken ca. 20 medewerkers aan de oplossingen voor onze klanten. Daarnaast hebben we vestigingen in Houston, Hamburg, Singapore, Parijs en Shanghai. Onze agenten werken ook vanuit andere landen, zo is er altijd een aanspreekpunt voor de klant in de buurt.

Naast het plannen van de transporten, zorgen wij ook dat onze tankcontainers altijd in optimale staat blijven. Reparaties en onderhoud laten we uitvoeren bij container depots, maar worden gecoördineerd door onze eigen technische dienst.

image

Werken bij Trifleet Leasing

Wanneer je bij ons aan de slag gaat kom je terecht in een open en toegankelijke organisatie. Wij zijn internationaal georiënteerd, de voertaal is daarom ook Engels, maar met 34 medewerkers wereldwijd toch een kleine organisatie. Dit vergt uitermate goede samenwerking en inzet vanuit iedere afdeling. Gelukkig zijn wij allemaal erg goed op elkaar ingespeeld, kent iedereen elkaar en staan we ook zeker voor elkaar klaar.

Je start met een inwerkschema, waarbij je kennis maakt met onze organisatie, je collega’s en de functie. Stapsgewijs leer je meer over de complexe processen en werkwijzen. Een mentor neemt je mee op sleeptouw en je volgt interne cursussen, bijvoorbeeld over veiligheid. Wij geloven in learning on the job. Daarom vinden we jouw inzet ook stukken belangrijker dan je achtergrond.

Sustainable careers

Ben jij leergierig, kun je goed omgaan met de Rotterdamse werkmentaliteit en neem je initiatief? En wil je graag bij de slag bij een internationale, maar hechte organisatie? Dan is Trifleet Leasing misschien wel iets voor jou. Wij zijn regelmatig op zoek naar collega’s, want dankzij de alsmaar groeiende industrie blijven wij ook groeien. Over het algemeen blijven onze medewerkers lang bij ons in dienst, omdat er voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te ontplooien en om eventueel door te groeien. Naast het ontwikkelen van onze medewerkers, ontwikkelen we ook onze eigen organisatie, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Zo blijft dus ook jouw loopbaan ‘sustainable’.

Vind je het prettig om veel samen te werken binnen je baan, ben je accuraat en sta je stevig in je schoenen? Dan maken wij graag kennis met je. Bekijk onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Tot snel!


1 Sector
Logistiek

Locaties

Trifleet Leasing (The Netherlands) B.V.

Johan de Wittstraat 130

3311 KJ , Dordrecht

Neem contact op

Anita Speelpenning-Groenendijk

HR Manager

anita.speelpenning@Trifleet.com

06 29 62 64 29