Laden
2 VACATURES

Aber Logistics B.V.

35
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 6 January 2023
Logistiek Teamleider Buitendienst

image

Aber Logistics B.V.

Vierpolders

Geplaatst op 6 January 2023
Paklijn Operator (Volcontinu / 5-ploegen)

image

Aber Logistics B.V.

Vierpolders

Over Aber Logistics B.V.
Wie zijn wij

Aber Logistics levert al ruim vijf jaar diverse logistieke services op locatie bij de klant. Wij ontzorgen hen op logistiek en supply chain gebied. Kwaliteit, kennis, betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en flexibiliteit staan hierbij voorop. Wij zetten net dát stapje extra voor onze klanten, waardoor je een betere versie krijgt van wat er al was. Alles wat we vandaag doen heeft impact op morgen. Daarom houden we maximaal rekening met de mens, de omgeving en het klimaat.

Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Supply chain & consultancy: we helpen bedrijven om producten of diensten sneller, beter en met hogere betrouwbaarheid dan de concurrentie te leveren. Bijvoorbeeld door het verbeteren van doorlooptijden of het slimmer omgaan met kosten.
  • Supply chain controle & inzicht: de Aber Logistics Control Tower oplossing beheart logistieke kosten, zodat de klant de operatie efficiënt kan managen.
  • Logistiek & Transport Management: we ontzorgen onze klanten door (een deel van) hun logistieke werkzaamheden over te nemen. Van import order management tot internationaal transport en warehousing.

Ruim 35 mensen werken dagelijks aan deze missies, op kantoor of on-site bij één van onze klanten.

image

Logistiek & Transport Management

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor onze business unit Logistiek & Transport Management. Je werkt dan op locatie bij één van onze klanten in de regio Rotterdam. Het gaat hierbij om allerlei logistieke werkzaamheden. Wij combineren onze ervaring, partners en innovatieve technologie om het proces en netwerk van onze klanten te optimaliseren. Zo krijgen zij een beter inzicht in hun goederenstromen. Daarmee kunnen we logistieke kosten optimaliseren.

Onze medewerkers zijn allround inzetbaar en werken vaak volgens een volcontinurooster. Affiniteit met logistiek en supply chain is erg belangrijk. Aber Logistics is een toegankelijke organisatie, maar we hebben allemaal één ding gemeen: we zijn er voor elkaar en voor de klant. Samenwerken én hard werken. Past dat ook bij jou?

Werken bij Aber Logistics

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, start je met een kennismaking en stellen we je eerst op de hoogte van onze protocollen en veiligheidsprocedures. Veiligheid is ook bij ons erg belangrijk, vanzelfsprekend. Hierna word jij on the job ingewerkt door een coach. Deze persoon leert jou hoe de processen op locatie in elkaar zitten en welke werkzaamheden jij gaat uitvoeren. Op je eigen tempo zorg je dat je alles onder de knie hebt. Uiteraard helpen jouw collega’s hierbij. Teamgevoel vinden wij erg belangrijk.

Zit je bij ons op je plek, dan zijn er ook voldoende scholings- en doorgroeimogelijkheden. Wij hebben onze mensen graag allround opgeleid, dus als jij een cursus of opleiding wilt volgen waardoor je beter in je werk wordt, graag! Op de werkvloer hebben we korte lijnen en een Rotterdamse doen-mentaliteit. Dit wordt ook gewaardeerd, bijvoorbeeld met diverse uitjes per jaar en geschenken bij speciale gelegenheden.

Wil jij aan de slag bij een flexibele organisatie met logistiek bloed? Heb je al enige ervaring in een logistieke rol, bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Wij maken graag kennis met je!


2 Sectoren
Contractors
Logistiek

Locaties

Aber Logistics B.V.

Seggelant-Noord 11

3237 MG, Vierpolders

Neem contact op