4 VACATURES

Codrico Rotterdam

70
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 3 november 2021
QC Medewerker

image

Codrico Rotterdam

Rotterdam

Geplaatst op 2 november 2021
Facilitair Medewerker

image

Codrico Rotterdam

Rotterdam

Over Codrico Rotterdam
Wie zijn wij

CODRICO is een particuliere onafhankelijke onderneming die zich bezighoudt met de Hydro thermische behandeling van graanproducten en meel door extrusie en met het malen van maïs voor de productie van gries voor de maïsvlokken-, brouwerij-, snack- en maïsmeelindustrie. Wij maken ingrediënten voor eindproducten, met name voor ontbijtproducten en zoute snacks. Deze gaan vanaf onze fabriek in de Rijnhaven naar klanten in ruim 50 landen.

Daarnaast werken wij samen aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Bijvoorbeeld: een klant wil een nieuwe smaak chips op de markt brengen. Zij hebben een idee, maar dit idee moet tastbaar gemaakt worden. Samen met de klant testen we welke ingrediënten en smaken het best bij elkaar passen. Dit is een complex proces, waarbij we optimaal gebruik maken van onze machines en installaties. We produceren en proeven door tot het eindresultaat perfect is. De klant zal dit nieuwe product zelf vermarkten, maar wij blijven de ingrediënten produceren. Wij werken vaak samen met onze belangrijkste klanten om gezamenlijk nieuwe toepassingen of lokaal aangepaste receptvarianten te ontwikkelen. Het succes van het eindproduct is in ons beider belang. Om innovatie en kwaliteitscontrole te ondersteunen, beschikken we over goed uitgeruste interne laboratoriumfaciliteiten. Als u op zoek bent naar betrouwbare expertise en ondersteuning voor uw producttoepassingen, dan zijn wij uw partner.

image
Waar we naartoe gaan

Wij produceren al sinds 1969 voor de food en feed markt, maar de wereld is in verandering en wij passen ons daar steeds meer op aan. Zo zijn wij de laatste jaren flink aan het uitbreiden. Als het gaat om vleesalternatieven of andere plantaardige eiwitoplossingen, beschikken de experts van Codrico over de gepatenteerde consumenteninzichten, bewezen technische knowhow en brede portefeuille van ingrediënten om de klus goed te klaren. Wij produceren getextureerd eiwit op basis van kikkererwten, groene erwten, sojabonen, Fababonen en tarwegluten binnen onze Suprex® MR-portfolio. Deze worden gebruikt in o.a. vleesvervangers zoals hamburgers, kroketten en nuggets. Codrico is vastbesloten een bijdrage te leveren om de consument te helpen over te schakelen van een dieet met dierlijke eiwitten naar een heerlijk plantaardig eiwitdieet.

Ook zijn er plannen om fysiek ergens anders naartoe te gaan. We zoeken momenteel naar geschikte locaties, waar we onze processen nog beter en duurzamer kunnen inrichten.


Werken bij Codrico

Ruim 70 medewerkers werken dag in dag uit aan onze processen en machines. Onze operators bedienen de apparatuur en houden toezicht op het proces. De technische dienst zorgt dat alles in goede staat blijft en de afdeling Sales zorgt ervoor dat onze producten terecht komen bij onze klanten.

Van origine zijn wij een redelijk hiërarchisch bedrijf, maar ook hier maken we stappen in. Onze cultuur neigt steeds meer naar korte lijnen en de ideeën van iedere medewerker worden gehoord. Zo hebben wij een in-house coach die startende leidinggevenden instrueert en traint op soft skills, zoals communiceren en leidinggeven. Daarnaast stimuleren wij opleiding en ontwikkeling door met je in gesprek te gaan over jouw ambities. Je kunt een opleiding of cursus volgen om jezelf te specialiseren of juist om je kennis te verbreden. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en we kijken samen waar jij je het best op je plek voelt.

Groen is het nieuwe goud

Ben jij geïnteresseerd in duurzame processen en producten en maak je er graag je werk van om jouw steentje bij te dragen aan het milieu en de maatschappij? Wij nodigen je graag uit om je ideeën met ons te delen. Hoe zou jij bijvoorbeeld met je technische kennis het equipment optimaliseren?

Werken bij Codrico betekent ook dat je de ruimte krijgt om veel zelf te doen. Wij zijn een kleinere organisatie en dat brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Wij zoeken collega’s die besluitvaardig, behulpzaam en vooral hands-on zijn. Jouw inzet belonen we, zodat we samen onze organisatie kunnen blijven verbeteren.

We onderscheiden ons met onze expertise, van het maken van de beste ingrediënten tot het ontwikkelen van nieuwe ingrediënten. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem een kijkje tussen de vacatures en solliciteer gemakkelijk op de baan die bij jou aansluit. We leren je graag kennen.


1 Sector
Industrie

Locaties

Codrico Rotterdam

Rijnhaven Z.z. 15

3072 AJ, Rotterdam

Neem contact op

Sebita Badwal

HR Manager

info@codrico.com

010 290 66 66