Laden
3 VACATURES

Euroliquids B.V.

30
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 26 september 2022
Dagdienst Operator (Fulltime)

image

Euroliquids B.V.

Europoort Rotterdam

Geplaatst op 20 september 2022
Electra & Instrumentatie Monteur

image

Euroliquids B.V.

Europoort Rotterdam

Over Euroliquids B.V.
Wie zijn wij

Euroliquids is een productiebedrijf voor vloeibare meststoffen voor de akker- en tuinbouw. Daarnaast produceren we chemicaliën voor de industrie en waterzuiveringsbedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in de Europoort waar we 24/6 werken aan deze processen. Hier is altijd bedrijvigheid: er komen continu grondstoffen en ingrediënten aan en eindproducten vertrekken heel de dag door naar de klant.

De locatie van onze fabriek is historisch bepaald. In 1989 bouwde Kemira een toen enorm vernieuwende fabriek waar droge meststoffen werden geproduceerd. Later is Euroliquids hier gestart met de productie van een zeer innovatief concept, namelijk vloeibare meststoffen voor gewassen zoals bloemen en groenten. Sinds 2007 zijn we onderdeel van de Thesis Holding, een echt familiebedrijf. Dat zie je terug op onze werkvloer. We zijn trots op ons bedrijf, nemen onze verantwoordelijkheid en zetten er samen de schouders onder. Onze communicatielijnen zijn kort, ook met onze zusterbedrijven van de Thesis Holding. Met hen werken we bovendien aan gave productinnovaties.

image

Onze teams

Onze productie is opgedeeld in twee hechte teams, die ieder een eigen markt bedienen. Het ene team runt de productie van alles dat bestemd is voor de akkerbouw, de ander voor de tuinbouw. De teams bestaan uit ongeveer zeven mensen en hier is een natuurlijke rolverdeling. Een klein team betekent dat je echt op elkaar moet kunnen bouwen. En dat kan bij ons. Ook de teamleider werkt mee in de productie. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Het team voor onze klanten in de akkerbouw houdt zich bezig met het doseren van kleinere hoeveelheden grondstoffen die vaak handmatig worden gestort en afgesteld. Zij produceren in dagdienst. Het team dat werkt met de klanten in de tuinbouw, werkt met meer geautomatiseerde productieprocessen in een 5-ploegendienst. Daarnaast hebben we een technische dienst met eigen werkplaats. Zij regelen het onderhoud en de reparaties aan de apparatuur. In de afgelopen jaren hebben we heel veel geïnvesteerd in een verbetering van onze processen en van ons equipment. We proberen hierbij zo veel mogelijk zelf te doen. Dat brengt interessante uitdagingen  met zich mee. Tot slot beschikken we over een kenniscentrum dat bestaat uit drie medewerkers die zich continu bezighouden met de arbeidsomstandigheden en de veiligheid. Alles in het belang van onze medewerkers.

Werken bij Euroliquids

Wanneer je bij ons start, steken wij echt tijd en energie in je. We zorgen dat je alle benodigde papieren haalt, zoals je VCA-, heftruck- en BHV-certificaat, en faciliteren vakgerichte cursussen die aansluiten bij je functie. Theorie en praktijk gaan bij ons hand-in-hand, dus je zal in de eerste maanden veel leren on the job. Uiteraard word je hierbij goed begeleid. Hoe nieuwsgieriger je bent, hoe meer je kunt leren.

Als je bij ons op je plek zit is er nog veel mogelijk. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen en in de breedte doorgroeien. Op de werkvloer ben je zichtbaar en daardoor kun je echt het verschil maken. Of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent of al jaren meedraait: jouw mening telt.

Zoek jij een overzichtelijke en informele organisatie waar er naar je geluisterd wordt en waar je in teamverband mooie dingen kunt doen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de positie die bij jou past. Wij gaan graag met je in gesprek.


1 Sector
Industrie

Locaties

Euroliquids

Moezelweg 151

3198 LS, Europoort Rotterdam

Neem contact op

Marytha Zuurmond

Recruiter a.i.

Solliciteren@euroliquids.com

06 5175 6414