Laden
0 VACATURES

Neste Terminal Rotterdam

3
Sectoren
1
Vestiging


Over Neste Terminal Rotterdam
Wie zijn wij

Neste houdt zich bezig met het tegengaan van klimaatverandering en het bevorderen van de circulaire economie. Ieder bedrijf heeft een doel nodig, dat van ons is ‘creating a healthier planet for our children’. En die gezondere planeet creëren, komt terug in alles wat we doen en de waarden die we uitdragen: ‘We care, we have courage and we cooperate.’

We zijn 's werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en duurzame vliegtuigbrandstof en een voorloper in het leveren van hernieuwbare oplossingen voor de polymeren- en chemische industrieën.

Onze producten worden gemaakt van afval- en reststromen, zoals gebruikt frituurvet of dierlijk vetafval uit de voedingsmiddelenindustrie. Doordat we deze grondstoffen gebruiken en geen fossiele olie, kunnen we broeikasgasemissies aanzienlijk terugdringen, met tot wel 90%. Een duurzamere oplossing en beter voor het milieu. 

Neste is wereldwijd actief. We hebben productielocaties in Singapore, Finland en in Nederland op de Maasvlakte. En inkoop en logistieke activiteiten verspreid over meerdere locaties in meerdere landen. Een van die locaties is Neste Terminal Rotterdam die een belangrijke rol speelt binnen onze grondstoffenlogistiek.

image

Werken bij Neste Terminal Rotterdam

Neste Terminal Rotterdam (NTR) in Vlaardingen, maakt sinds 2020 deel uit van Neste. NTR is een opslagterminal waar grondstoffen worden verzameld voor verder gebruik in Neste’s raffinaderijen. Grondstoffen als natuurlijke afvalvetten en -oliën komen hier per schip of truck aan. Wij laden deze vervolgens in de opslagtanks en maken de juiste mix die per schip worden vervoerd naar onze raffinaderijen. Daar worden ze omgezet in hernieuwbare brandstoffen. Dat gaat in nauwe samenwerking met collega’s over de hele wereld. Want samenwerking staat centraal binnen Neste.

We zijn een relatief nieuwe terminal welke flink gaat uitbreiden waarbij ook verdere optimalisatie gewenst is. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken gaan we ook onze organisatie daarbij passend versterken in alle afdelingen. We zoeken gemotiveerde mensen welke graag voor met ons werken om het Neste doel van duurzaamheid te bereiken. Zie hiervoor de de openstaande functies! Ben jij degene die in één van deze functies past en ons mooie team wil steunen in de gestelde doelen aarzel dan niet en reageer!


3 Sectoren
Bulk
Chemie
Energie

Locaties

Neste Terminal Rotterdam

Zevenmanshaven Oost 147

3133 CA, Vlaardingen

Neem contact op

Neste Terminal Rotterdam

010 303 2000