Laden
5 VACATURES

Fleet Cleaner B.V.

50
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 12 augustus 2022
Meewerkend Schipper

image

Fleet Cleaner B.V.

Delft

Geplaatst op 12 augustus 2022
Servicemonteur

image

Fleet Cleaner B.V.

Delft

Over Fleet Cleaner B.V.
Wie zijn wij

Fleet Cleaner B.V. heeft de nieuwe standaard gezet voor het reinigen van zeeschepen. Met reinigingsinstallaties zorgen wij dat schepen weer schoon de havens van Nederland en België uitvaren. Wij hebben twee schepen met reinigingsinstallaties die van zeeschip naar zeeschip gaan en een derde is onderweg. Naast het reinigen van schepen doen we ook inspecties om de huidige staat van de buitenzijde te bepalen. Hiervoor maken we gebruik van onderwaterdrones. Zowel de reinigingsinstallaties als de onderwaterdrones ontwikkelen we zelf.

Vanuit ons kantoor in Delft regelen we de operatie rondom het inspecteren en reinigen van zeeschepen in de havens van o.a. Rotterdam, Amsterdam, Den Helder en Antwerpen. Ruim tien jaar geleden startten we met het ontwikkelen van de apparatuur en we zijn nu ongeveer vier jaar operationeel. We groeien enorm en dat brengt kansen met zich mee. Voor de organisatie en voor onze medewerkers.

image
Twee diensten, één missie

We reinigen de buitenkant van zeeschepen, zonder dat het operationeel impact heeft en gebruiken hiervoor uiterst veilige en duurzame technologie. Vanzelfsprekend blijven we onze apparatuur verbeteren. Hoe gaat dat in zijn werk?

De meeste opdrachten die we voor onze klanten uitvoeren starten met een inspectie. Onze onderwaterdrone maakt een uitgebreide analyse van de status van de romp van het schip: hoe bevuild is het en wat is de status van de coating? Met deze informatie brengen we advies uit aan onze klant.

Een volgende stap is het reinigen van de zeeschepen. Onze werkboot met eigen crew komt naast het schip te liggen en door middel van een robot met hogedruk waterspuiten wordt het onderwaterschip gereinigd. Het vuil en het afvalwater worden opgezogen en gezuiverd in de werkboot. Hierna mag het water terug in de zee. Dit proces vindt plaats terwijl het zeeschip wordt geladen of gelost, daardoor kost het geen extra tijd voor de rederij. Onze manier van reinigen heeft door het zuiveringsproces minder impact op het milieu.


Werken bij Fleet Cleaner B.V.

Dit werk doen we 24/7, wat niet meer dan normaal is voor de dynamische sector van de scheepvaart. Onze crews werken doorgaans één week op en één week af en varen van klus naar klus. Voorafgaand verzamelen ze op ons kantoor in Delft. Hier werken we met een jong team aan de ontwikkeling van onze apparatuur, ondersteunen we de operatie en regelen we de planningen en het klantcontact.

Bij Fleet Cleaner werken ongeveer vijftig mensen, verdeeld over de operatie, inspectie en kantoorfuncties. We hebben korte lijnen en de verschillende afdelingen werken veel samen. Regelmatig houden we een borrel of gaan we erop uit. Een gezellige, hechte club met de gemene deler: liefde voor de maritieme wereld en techniek.

Als je bij ons komt werken word je al snel opgenomen in het team. Jouw directe collega’s of je teamleider werken je in. We zijn een laagdrempelige organisatie en jouw inzet belonen we, bijvoorbeeld met een goed geregeld arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw toekomst bij Fleet Cleaner B.V.

Of je nu werkt op het kantoor of op één van onze schepen, jij kunt meegroeien met de organisatie. Aan boord start je altijd met een intern opleidingsprogramma, waarna je alle basiskennis hebt om zelf aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om externe cursussen te volgen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid of techniek. Dit brengt voor jou ook doorgroeimogelijkheden met zich mee. Werk je op kantoor en wil je doorgroeien of je specialiseren? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Heb jij affiniteit met (maritieme) techniek en zoek je een nieuwe uitdaging in een organisatie die ook duurzaamheid hoog op de agenda heeft staan? Check dan onze vacatures. Zit er iets voor je bij, dan ontvangen we graag jouw motivatie. Uiteraard kun je ons ook contacten voor meer informatie!


1 Sector
Contractors

Locaties

Fleet Cleaner B.V.

Julianalaan 67A

2628 BC, Delft

Neem contact op