Laden
9 VACATURES

Fleet Cleaner B.V.

75
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 15 april 2024
Manager Operations

Fleet Cleaner B.V.

Fleet Cleaner B.V.

Delft

Geplaatst op 12 april 2024
Meewerkend Schipper

Fleet Cleaner B.V.

Fleet Cleaner B.V.

Delft

Over Fleet Cleaner B.V.
Wie zijn wij

Fleet Cleaner B.V. heeft de nieuwe standaard gezet voor het reinigen van zeeschepen. Met reinigingsinstallaties zorgen wij dat schepen weer schoon de havens van Nederland en België uitvaren. Wij hebben vier schepen met reinigingsinstallaties die van zeeschip naar zeeschip gaan. Naast het reinigen van schepen doen we ook inspecties om de huidige staat van de buitenzijde te bepalen. Hiervoor maken we gebruik van onderwaterdrones. Zowel de reinigingsinstallaties als de onderwaterdrones ontwikkelen we zelf.

Vanuit ons kantoor in Delft regelen we de operatie rondom het inspecteren en reinigen van zeeschepen in de havens van o.a. Rotterdam, Amsterdam, Den Helder en Antwerpen. Ook bieden we onze inspecties internationaal aan en voeren we inspecties uit in onder andere Italië, Singapore en de Bahama’s. Na een lange ontwikkelperiode van de apparatuur, zijn wij nu al geruime tijd operationeel hiermee. We groeien enorm en dat brengt kansen met zich mee. Voor de organisatie en voor onze medewerkers.

Efficiƫntie. Kwaliteit. Milieu. Veiligheid.

Voordelen van Fleet Cleaner
  • Werken in een technisch, innovatief en snelgroeiend bedrijf met duurzame technologie voor de maritieme branche;
  • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
  • Pensioenregeling;
  • Een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een groeiende omgeving en met volop mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.
  • Een ambitieuze en informele werksfeer.
  • Alle ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.
De mensen:

Werken bij Fleet Cleaner is iets dat me voldoening schenkt in wat ik doe. Ik heb de kans gekregen om deel uit te maken van een team dat met geavanceerde technologie werkt, waardoor ik mijn vaardigheden kan ontwikkelen en nieuwe mensen kan ontmoeten. Fleet Cleaner als bedrijf heeft mijn interesse gewekt omdat het een fijn team is van slimme mensen van wie ik veel kan leren en tegelijkertijd ons milieu kan beschermen.
~ Adam, ROV Supervisor

In mijn rol verwerk ik alle inkomende en uitgaande facturen, bied ik administratieve ondersteuning aan het management en verzorg ik samen met mijn HR-collega de maandelijkse salarisverwerking. Wat me aanspreekt in deze functie is de diversiteit aan taken en het contact met collega's. Fleet Cleaner, als jong, dynamisch en informeel groeiend bedrijf, biedt een stimulerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
~Karin, Financial Administrative Employee


Sollicitatieproces
Ons sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken. In zowel het eerste als het tweede gesprek ga je in gesprek met iemand van de HR-afdeling en iemand vanuit de afdeling waar je werkzaam gaat zijn.

1 Sector
Contractors

Locaties

Fleet Cleaner B.V.

Julianalaan 67A

2628 BC, Delft

Neem contact op