Laden
7 VACATURES

Westlake Epoxy B.V.

300
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 26 november 2022
Team Lead Corporate Financial Controller (Rotterdam)

image

Westlake Epoxy B.V.

Vondelingenplaat Rotterdam

Geplaatst op 15 november 2022
Corporate Financial Controller (Rotterdam)

image

Westlake Epoxy B.V.

Vondelingenplaat Rotterdam

Over Westlake Epoxy B.V.
Wie zijn wij

Westlake is een wereldwijde fabrikant van materialen en innovatieve producten die het leven elke dag verbeteren. Wij leveren de bouwstenen voor vitale oplossingen. Van huisvesting en constructie, tot verpakkingen, gezondheidszorg en automotive tot aan de consument.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Houston. In Nederland is Westlake Epoxy, onderdeel van de Westlake familie, gevestigd in Pernis. Pernis is wereldwijd een van de grootste productielocaties met ca. 300 vaste medewerkers, 3 continue fabrieken en een eigen Research & Development Lab op locatie. Zowel de productie als de maintenance rollen zijn vanwege de complexe processen uitdagend voor zelfs de meest ervaren operator en technicus.

image
Wat doen wij

Westlake Epoxy, gevestigd in Pernis, is een wereldwijd toonaangevende producent van speciale harsen, coatings en composieten voor verschillende industrieën, waaronder snelgroeiendeen duurzamere eindtoepassingen zoals windturbinebladen, lichtgewicht componenten voor auto’s en toekomstige generaties lucht- en ruimtevaartmaterialen.


Werken bij Westlake

Wil jij graag aan de slag bij Westlake Epoxy Pernis? Bij ons krijg jij de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. We investeren in mensen die innovatie mogelijk maken!

Als je bij ons in dienst komt start je met ons on-boarding programma. Je wordt gekoppeld aan een mentor die jou wegwijs maakt in onze organisatie. Hij of zij begeleidt jou tijdens de eerste periode op de afdeling waar je aan de slag gaat. Ook organiseren wij minimaal ieder kwartaal een ‘employee welcome day’, waarop alle nieuwe medewerkers (werkzaam op de site en het Europeese hoofdkantoor) kennis maken met elkaar en de afdelingen/productielocaties middels presentaties en onsite tours. Zo krijg je inzicht in alle aspecten en processen waar Westlake Epoxy zich mee bezighoudt.

Verder organiseren wij meerdere keren per jaar leuke activiteiten die de teamspirit binnen Westlake bevorderen. Denk hierbij aan activiteiten rondom Kerst en Sinterklaas, maar ook deelnames aan tennis- en hardloopwedstrijden of themaweekenden, zoals het motorweekend.

Jouw loopbaan

Binnen Westlake stimuleren wij onze medewerkers om door te groeien en zichzelf te blijven ontwikkelen. Wij publiceren onze vacatures bijvoorbeeld altijd intern, zodat onze medewerkers als eerste kunnen reageren op interessante functies. Jij hebt je carrière zelf in de hand, maar we ondersteunen je hier graag bij.

Wil je meer weten over een loopbaan bij Westlake? Neem dan contact met ons op. Zie jij een interessante functie die bij jou past? Dan zien wij jouw CV, eventueel ondersteund door een motivatie, graag tegemoet.


1 Sector
Chemie

Locaties

Westlake Epoxy B.V.

Vondelingenweg 601

3196 KK, Vondelingenplaat Rotterdam

Neem contact op

Wendy Koster

HR Manager

wendy.koster@hexion.com