Laden
3 VACATURES

N+P Group Rotterdam

80
Medewerkers
2
Sectoren
3
Vestigingen


Geplaatst op 29 December 2022
Monteur E&I

image

N+P Group Rotterdam

Rotterdam

Geplaatst op 29 December 2022
HSEQ Coördinator

image

N+P Group Rotterdam

Rotterdam

Over N+P Group Rotterdam
Wie zijn wij

N+P Group geeft afval een tweede leven. Wij produceren en leveren alternatieve grond- en brandstoffen door niet-recyclebare afvalstromen op te werken tot bruikbare materialen. Dit doen we al ruim 20 jaar en inmiddels zijn we in Europa uitgegroeid tot één van de marktleiders. Je vindt ons hoofdkantoor in Nieuw-Bergen (Limburg) en in de Waalhaven van Rotterdam hebben wij een plant met een kunststof sorteerinstallatie. Daarnaast zijn we actief in Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk.

We innoveren en pionieren in ons vakgebied en dragen bij aan CO2-reductie in de wereld. Onze klanten besparen op kosten en CO2-uitstoot. We zijn een familiebedrijf op internationale schaal, dat zie je terug op onze locaties. We leren van elkaar en hebben een duidelijke mindset die aansluit bij onze doelen.

We zien afval niet als een probleem, maar als een waardevolle bron en we benutten deze waarde om de wereldwijde CO2-voetafdruk te verkleinen.

image
N+P Materials Recycling Facility in Rotterdam

In Rotterdam sorteren we huishoudelijk PBD (plastic, blik en drankkartons) materiaal met behulp van diverse technieken, zoals NIR en ballistiek. Dit afval komt van (industriële) bedrijven en gemeentes in de omgeving. Ruim 80 medewerkers houden de kunststof sorteerinstallatie draaiende volgens een 3-ploegendienst (van zondagavond 23:00 uur tot vrijdagavond 23:00 uur). Jaarlijks gaat er ca. 110.000 ton aan verpakkingen door onze machines. De alternatieve grond- en brandstoffen zijn het eindproduct van de installatie. Deze verkopen wij aan onze klanten en zij maken hier bijvoorbeeld fleecetruien, doppen of bankjes van.

Op de plant in Rotterdam weten we van aanpakken, zijn we pragmatisch ingesteld en zijn we gedreven om het iedere dag iets beter te doen. We zijn een informele en diverse organisatie met korte lijnen. Je vindt de plantmanager gewoon op de werkvloer en we doen regelmatig activiteiten met elkaar. Van een wandeling tijdens de lunch tot een obstacle run in de weekenden. Er wordt veel initiatief genomen om leuke dingen te doen en om bijzondere momenten te vieren. Gezellig toch!


Werken bij N+P Group

Dat is wel even anders dan werken in een koekjesfabriek. We werken met afval, dus je kunt je voorstellen dat daar nare luchtjes aan zitten en soms vies werk kan zijn. Hier moet je wel een beetje tegen kunnen. De sfeer op de plant en de fijne collega’s maken dit eigenlijk helemaal goed. Als je bij ons start, dan zorgen we dat je eerst kennismaakt met de installaties, de processen, (veiligheids)procedures en natuurlijk met je collega’s. Een directe collega zal jou alles leren en uitleggen en in de beginfase jou begeleiden. Je wordt snel opgenomen in het team, dat maakt alles een stuk makkelijker en leuker.

Ben je toe aan een nieuwe stap, dan zijn er ook tal van doorgroeimogelijkheden. Via N+P Group kun je als operator bijvoorbeeld je Vapro A/B diploma halen. Daarnaast stimuleren we opleiding en ontwikkeling en gaan we graag met je in gesprek over je ambities en wensen.

Een duurzame carrière

Wil jij werken in een unieke werkomgeving, waar duurzaamheid een grote rol speelt? Werken bij N+P Group betekent dat jij bijdraagt aan de oplossing voor het afvalprobleem. Recyclen wordt steeds belangrijker en onze organisatie groeit. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Of je nu op kantoor werkt of in de productie, jij helpt mee aan een betere wereld. We zijn ook een erkend leerbedrijf en staan open voor stagiair(e)s in richtingen zoals Mechatronica, Elektrotechniek of Operator A/B/C. Groei je met ons mee?

Wij zoeken collega’s met een positieve mindset en teamgevoel. Ben je niet bang om een beetje vies te worden en zoek je een werkgever die goed voor jou zorgt? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures of neem direct contact met ons op. Hopelijk tot snel!


2 Sectoren
Energie
Productie

3 Vestigingen

N+P Group HQ

Siebengewaldseweg 24
5854 PC, Bergen (LI)

N+P Rotterdam MRF

Waalhavenweg 50
3089 JJ, Rotterdam

Subcoal Production Farmsum

Kranssteenweg 2
9936 TH, Farmsum

Neem contact op

Yessica Wiersma

Recruitment Consultant

yessica.wiersma@npgroup.com

06 1960 5470