Laden
3 VACATURES

Rail Force One

2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 22 november 2022
Rail Coördinator

image

Rail Force One

Rotterdam

Geplaatst op 18 november 2022
HR Officer

image

Rail Force One

Rotterdam

Over Rail Force One
Wie zijn wij

Rail Force One is een jonge spoorwegonderneming, opgericht in 2016 als onderdeel van de Rail Innovators Group. Met onze moderne en innovatieve locomotieven en getrainde machinisten brengen wij tal van goederen naar hun eindbestemming, van bananen tot elektronica. We werken voor rederijen, fabrikanten, logistieke dienstverleners, grondstofhandelaren en alles daar tussenin.

Momenteel hebben we 21 locomotieven en daarnaast leasen we locomotieven. Ondertussen werken we hard aan nieuwe hybride locomotieven, zodat we zijn voorbereid voor de toekomst.

Ons kantoor is strategisch gevestigd in de Waalhaven van Rotterdam. De meeste trajecten beginnen dan ook in de Rotterdamse haven en onze machinisten rijden verder door heel Europa.

image

Onderdeel van Rail Innovators Group

Samen met Railrelease en Raillogix bieden we een flexibele en volledige dienstverlening aan onze klanten. Railrelease verhuurt en managet onze wagons, Rail Force One voert met hun eigen locomotieven en machinisten de tractiediensten uit en Raillogix houdt zich bezig met de innovatieve logistieke spoorwegactiviteiten. Een perfecte combinatie.

Wij geloven dat het vervoer van goederen over het spoor in de komende jaren flink zal toenemen, doordat transport één van de schoonste modaliteiten is.

Zo is het bijvoorbeeld acht keer schoner dan wegtransport. Wij zijn nu al aan het groeien en zien een veelbelovende toekomst voor de Rail Innovators Group én voor Rail Force One. Het is onze missie om het spoorvervoer steeds aantrekkelijker te maken voor logistieke partijen. Wij investeren in nieuwe innovaties, zoals hybride locomotieven en lichtere wagons en zoeken mensen die met ons mee willen groeien.

Werken bij Rail Force One

Wij zijn 24/7 bezig met de transportopdrachten voor onze klanten. Daarom werken we vaak onregelmatig en streven we naar een 5-ploegenrooster. Hiervoor hebben we ook nieuwe collega’s nodig. Wij zijn een toegankelijk en informele organisatie, we zijn behulpzaam en zorgen goed voor onze mensen. De transportwereld is enorm dynamisch en het is wel belangrijk dat je hiermee om kunt gaan.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je continu bezig bent met het zoeken naar de juiste, creatieve oplossing en kun jij je hoofd koel houden in hectiek en chaos? Dan maken we bij Rail Force One graag kennis met je. Bij ons leer je on the job, omdat het spoorvervoer een vrij specialistische tak van sport is. Je wordt wegwijs gemaakt door ervaren mensen met dezelfde passie. We hebben zelfs een docent Duits, die je talenkennis bijspijkert en we bieden ruime doorgroeimogelijkheden.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. Of neem even contact met ons op, want we vertellen je graag meer.


2 Sectoren
Logistiek
Transport

Locaties

Rail Force One

Waalhaven Oostzijde 83K

3087 BM, Rotterdam

Neem contact op