Laden
6 VACATURES

R.B.C Terminal B.V. & Cetem Containers B.V.

2
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 30 november 2022
Internal Sales Representative

image

R.B.C Terminal B.V. & Cetem Containers B.V.

Botlek Rotterdam

Geplaatst op 28 november 2022
Empty Handler | Reachstacker Chauffeur

image

R.B.C Terminal B.V. & Cetem Containers B.V.

Botlek Rotterdam

Over R.B.C Terminal B.V. & Cetem Containers B.V.
Over R.B.C Terminal

R.B.C. Terminal is één van de modernste multimodale terminals in de Botlek. De terminal biedt plaats aan lege en geladen tankcontainers, volle boxcontainers en reefer units. Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van riskante (ADR) producten. Deze komen per binnenvaartschip of via de weg bij ons aan. De strategische ligging van de terminal is ideaal voor onze klanten. Wij zijn BRZO-gecertificeerd en weten hoe we met elke gevaarlijke stof om moeten gaan. Zo hebben we bijvoorbeeld verwarmingssystemen waarmee we containers kunnen verwarmen op de precieze temperatuur waarop de stoffen bewaard dienen te worden.

Onze terminal is ca. 40.000 m2, waarvan ongeveer 90% gevuld is met (tank)containers. Naast een tussenstop voor de vele containers die onze terminal aandoen, zijn wij ook een terminal voor opslag onder douaneverband. Samen met onze zusterbedrijven RMI Global Logistic Services, RCC Container Trading en Cetem Containers zijn wij een one-stop-shop voor onze klanten. We doen wat we beloven.

image
Over Cetem Containers

Cetem Containers is opgericht in de tijd dat de eerste containerschepen West-Europa aan deden. Momenteel hebben wij een opslagcapaciteit van meer dan 15.000 TEU en repareren we per jaar ca. 20.000 containers. Kleine of grote reparaties, wij weten raad met allerlei verschillende containers. Waar R.B.C. Terminal zich buigt over volle containers, zorgen wij dat ook de lege containers worden opgeslagen om later hun weg te vervolgen.

Bij RBC Terminal en Cetem Containers werken ca. 50 medewerkers in een ochtend- en avonddienst aan de goede doorstroming van containers. We werken hard, maar er is ruimte voor inspraak en eigen initiatief. Open deuren en een Rotterdamse cultuur.


Werken bij R.B.C. Terminal & Cetem Containers

De tankcontainer business is een specifieke tak van de logistiek. Wanneer je bij ons aan de slag gaat dan leer je hier alles over tijdens het werk. Je start met een rondleiding en maakt met iedereen kennis. Een hartelijk welkom! Je krijgt de tijd om je het werk eigen te maken en om onze organisatie te leren kennen.

Zit je bij ons op je plek dan is er van alles mogelijk. Aanvullende cursussen of doorgroeien naar een andere functie, we horen graag wat jouw ambities zijn. Wij vinden kennis erg belangrijk en investeren in onze medewerkers. Dit houden we ook bij, bijvoorbeeld met jaarlijkse gesprekken over je loopbaan. Heb je in de tussentijd vragen of zie je goede mogelijkheden, dan staan we daar altijd voor open.

Maak kennis met ons

Ben jij logistiek georiënteerd en ga je niet weg voordat de klus geklaard is? Bij R.B.C. Terminal en Cetem Containers hebben wij de mindset van oppakken en oplossen. We werken samen en staan voor elkaar klaar. Spreekt een échte Rotterdamse organisatie met sterke teamspirit jou aan? Wil je niet werken in één specifieke rol, maar houd je ervan om gevarieerd bezig te zijn? Wij maken graag kennis met je.

Houd onze pagina in de gaten voor nieuwe vacatures of neem gerust even contact met ons op. tot snel!


2 Sectoren
Container - overslag
Logistiek

4 Vestigingen

Cetem Containers B.V.

Westgeulstraat 6
3197 LD, Botlek Rotterdam

R.B.C. Terminal B.V.

Westgeulstraat 6
3197 LD, Botlek Rotterdam

R.C.C. Container Trading

Westgeulstraat 6
3197 LD, Botlek Rotterdam

R.M.I. Global Logistic Services

Westgeulstraat 6
3197 LD, Botlek Rotterdam

Neem contact op

Afdeling HR

hr@rmi.nl

010 714 77 10

Margaret Lampers

HR Adviseur

Margaret.Lampers@rmi.nl

010 714 7710