Laden
1 VACATURE

Trans-Saar B.V.

8
Medewerkers
3
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 21 mei 2024
Waterklerk/Operator

Trans-Saar B.V.

Trans-Saar B.V.

Zwijndrecht

Over Trans-Saar B.V.
Nabij de rivier

Wij zijn een cargadoor, opgericht in 1988. Trans-Saar is een dochterbedrijf van de Duitse staalproducent “Dillinger”, gevestigd aan de rivier de Saar. Toen eind jaren tachtig veel mijnen in Duitsland sloten, werd er gezocht naar een nieuwe locatie voor de aanvoer van ruwe grondstoffen. Gezien de gunstige ligging viel de keuze op Rotterdam. Trans-Saar verzorgt sindsdien de aanlevering van circa 7 miljoen ton  per jaar aan erts en kolen vanuit de vestiging in Zwijndrecht via treinen en binnenschepen. De binnenschepen vervoeren op hun beurt de staalplaten weer terug naar bijvoorbeeld Rotterdam en Antwerpen, voor de export naar diverse eindbestemmingen.

De staalplaten worden vandaag de dag gebruikt in bijvoorbeeld windmolens, en ook de Rotterdamse Erasmusbrug bevat “Dillinger” staal! De toekomst van staal is groen en dus staat ons moederconcern - en daarmee ook Trans-Saar- aan de vooravond van een ‘groene transformatie’. Op termijn zullen de ertsen en kolen vervangen door schroot en tegen 2030 zou deze omstelling klaar moeten zijn. Ons bedrijf bestaat in feite uit twee afdelingen: een shipping agency en een logistieke afdeling gericht op binnenvaart en transport per trein. Deze afdelingen werken nauw samen om de levering van grondstoffen aan onze hoogoven te kunnen garanderen. Ons agentschap heeft ook veel “derde” klanten, waardoor het werk op onze “kapiteinskamer” altijd uitdagend blijft. Het is een branche waarbij het essentieel is om 24/7 paraat te zijn om klanten te voorzien in hun transportbehoeften.

Nauwkeurig. Dienstbaar. Scherpe communicatie.

Voordelen van werken bij Trans-Saar
  • Hele goede pensioenregeling, zonder eigen bijdrage;
  • Auto van de zaak;
  • Laptop én mobiel van de zaak;
  • Mogelijkheid om een (dag)deel thuis te werken;
  • Voldoende mogelijkheden voor verlof;
  • Meer dan marktconform salaris;
  • Leuk en gevarieerd team;
  • Een goede compensatieregeling voor de gedraaide avond- en weekenddiensten.
Onze organisatie en mensen

Het team waarin je terecht komt is zeer gevarieerd. Alle leeftijdsgroepen zijn vertegenwoordigd. We proberen je tijdens het inwerken zoveel mogelijk 1 op 1 te begeleiden. De basis word je op je eigen tempo bijgebracht, niemand wordt in het diepe gegooid.

We proberen een voor iedereen acceptabele gezonde werk-privébalans te vinden. In je dagelijkse werk heb je veel afwisseling, vrijheid en flexibiliteit. We verwachten wel dat je een gedreven instelling hebt en bereid bent dat extra stapje te zetten, zowel in de inwerkperiode, maar ook later, mocht het tot een vast dienstverband komen.


Sollicitatieproces
  1. Het eerste gesprek is met de vestigingsmanager en de teamleider agency;
  2. Bij een eventueel 2e gesprek ontmoet je het hele team;
  3. Klikt het, dan gaan we graag verder met jou het sollicitatietraject in! 

3 Sectoren
Bulk
Logistiek
Transport

Locaties

Rotterdam

Scheepmakerij 148

3331 MA, Zwijndrecht

Neem contact op

Henk Biesheuvel

Branchemanager

henk.biesheuvel@transsaar.nl

31-(0)78-6201212