11 vestigingen

A- Vopak Agencies Rotterdam BV
B- Vopak Agencies Antwerpen NV
C- Vopak Agencies Terneuzen BV
D- Vopak Chemicals Logistics Netherlands
E- Vopak Europe/Africa
F- Vopak Terminal Amsterdam Westpoort
G- Vopak Terminal Botlek
H- Vopak Terminal Chemiehaven
I- Vopak Terminal Europoort
J- Vopak Terminal Vlaardingen

Branche

Overslag
Opslag
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Pak je kans bij Vopak!


Met een historie van bijna vier eeuwen is Vopak wereldmarktleider op het gebied van onafhankelijke opslag van vloeibare bulkgoederen. Of het nu gaat om olieproducten, chemicaliën, plantaardige oliën of vloeibaar gemaakte gassen, wij bieden hoogwaardige diensten op het gebied van op- en overslag van deze producten op onze 78 terminals in 31 landen. Wij beschikken hiervoor over meer opslagcapaciteit dan ieder ander onafhankelijk opslagbedrijf in de wereld.


Vopak ontleent zijn kracht aan een combinatie van factoren:

 • Een sterke wereldwijde infrastructuur van tankterminals;
 • Een strikt beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu;
 • Ervaren en goed opgeleide medewerkers;
 • Wereldwijd een herkenbare kwaliteit. Vopak gaat hierbij uit van de hoogste industrienormen;
 • Een effectieve ICT-infrastructuur;
 • Een rijke historie in strategische allianties met derde partijen;
 • Vopaks ontwikkeling van geïntegreerde logistieke concepten die op tankopslag gebaseerd zijn.

Wat doen wij

Vopak is wereldleider in het bieden van opslag voor vloeibare bulkgoederen. Wij streven ernaar bij te dragen aan een optimale betrouwbaarheid en efficiëntie van de processen van de regionale en wereldwijde leveringsketens van onze klanten. Hierbij maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk van opslagterminals, onze 400 jaar ervaring, onze specifieke kennis van logistiek en opslag, en oplossingsgerichtheid. Wij streven ernaar om ‘s werelds meest gerespecteerde, onafhankelijke opslagbedrijf te zijn dat wordt gerespecteerd door haar:

 • Klanten, omdat wij een bijdrage leveren aan hun commerciële succes op een voor het milieu en de gemeenschap verantwoorde manier.
 • Werknemers, omdat Vopak hen gelijke ontwikkelingskansen biedt.
 • Aandeelhouders, omdat wij hen toegevoegde waarde leveren.
 • Partners, omdat wij een betrouwbare en geloofwaardige zakenpartner zijn voor de lange termijn.

We zijn ervan overtuigd dat wij onze ambities alleen kunnen waarmaken door te leven en te handelen volgens waarden die een beroep doen op onze economische, sociale en milieuverantwoordelijkheden ten opzichte van het bedrijf en de maatschappij, zoals integriteit, professionaliteit, continue verbetering, eigenaarschap, servicegerichtheid, passie en aanpassingsvermogen.

Wat leer jij van ons

Elk jaar neemt Vopak een aantal afgestudeerden in dienst. Hierbij gaat het zowel om recent afgestudeerden als om mensen die minder dan drie jaar tevoren zijn afgestudeerd en nu aan een tweede stap in hun carrière toe zijn en al enige werkervaring hebben. Vopak neemt afgestudeerden aan op verschillende vakgebieden, zoals Marketing & Sales, Operations en Finance & Control. Vopak werft afgestudeerden niet alleen voor de invulling van een functie, maar vooral om samen een zorgvuldig carrièrepad te doorlopen.


Vopak wil samen met jou in je ontwikkeling investeren en biedt een veelheid aan uitdagende banen, waarbij je regelmatig wordt overgeplaatst om zodoende in korte tijd veel en afwisselende werkervaring op te doen. De trainingsactiviteiten zullen je professionele én persoonlijke ontwikkeling ten goede komen. Wij dagen je uit om te laten zien wat je kunt - je eigen prestaties en ontwikkeling bepalen uiteindelijk je eigen loopbaan. Natuurlijk zijn jouw ambities en trainingsbehoeften belangrijke elementen die je loopbaan bij Vopak zullen bepalen.


Vopak is altijd geïnteresseerd in talent. Waar letten we in het bijzonder op?

In de eerste plaats: je opleidingsniveau, academische ontwikkeling, ervaring, belangstelling voor activiteiten buiten kantoor zijn belangrijke factoren om een sollicitatie te beoordelen. Omdat Vopak uitsluitend met hoogopgeleide professionals werkt, kunnen we de efficiënte en hoogwaardige service bieden die klanten van ons verwachten. Daarom zijn we vooral geïnteresseerd in afgestudeerden met een Bachelors of Masters graad in de volgende studierichtingen: logistiek, chemie, engineering, bedrijfskunde en economie.

In de tweede plaats vinden we dat academische en professionele kwaliteiten alleen niet voldoende zijn om succesvol te zijn bij Vopak. Naast professionele kennis en vaardigheden hebben we een aantal kwaliteiten gedefinieerd die belangrijk zijn voor Vopak om onze voorsprong in de markt te behouden en uit te breiden. Hierbij gaat het om persoonlijke en leiderschapskwaliteiten, om de manier waarop je het beste haalt uit jezelf en je team. Kortom: om het behalen van resultaten.


Vopak kiest er bewust voor om zich op te stellen als maatschappelijk verantwoorde ondernemer. Voor een bedrijf met een langetermijnoriëntatie en langdurige klantenrelaties is dat een natuurlijke keuze.
Het onderhouden van en investeren in duurzame relaties met medewerkers en deze mensen een uitdagende werkomgeving bieden, levert voor Vopak aanzienlijk meer op dan steeds nieuwe mensen aantrekken. De sfeer in het bedrijf is een van de sterke punten van Vopak. De stijl van omgang met elkaar is informeel en ondanks de grote verscheidenheid aan nationaliteiten is er overal sprake van het Vopak-gevoel, loyaliteit en enthousiasme. Vooral bij de professionaliseringsslag die Vopak doormaakt is het van belang om die goede cultuurelementen te behouden en daar nieuwe aan toe te voegen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Vopak gaat niet uit van een vooropgezette loopbaanontwikkeling. Wanneer je bij ons komt werken, zal je je eigen carrière vorm blijven geven, zodat je je ambities en kansen die ongetwijfeld op je weg komen steeds optimaal kunt benutten.


Afhankelijk van je professionele expertise, je prestaties en je verdere kwaliteiten zal je je een weg door de organisatie gaan banen. Dit kan binnen de eigen werkmaatschappij of divisie, maar het is ook goed mogelijk dat je 'verhuist' naar een andere divisie of zelfs naar een ander land om aan een internationale opdracht te gaan werken. Je kunt zelfs veranderen van discipline als dat blijkt te passen binnen je ambities en je ontwikkeling.

Vopak Nederland
Human Resources

Vopak Agencies - The Movie

11 vestigingen

A- Vopak Agencies Rotterdam BV
B- Vopak Agencies Antwerpen NV
C- Vopak Agencies Terneuzen BV
D- Vopak Chemicals Logistics Netherlands
E- Vopak Europe/Africa
F- Vopak Terminal Amsterdam Westpoort
G- Vopak Terminal Botlek
H- Vopak Terminal Chemiehaven
I- Vopak Terminal Europoort
J- Vopak Terminal Vlaardingen

Branche

Overslag
Opslag