460 medewerkers

1 vestiging

A- AVR - Rozenburg

Branche

Afvalmanagement
Watertalent contact
Volg ons via:

AVR in het kort

AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval: afvalwater, papierresidu, huishoudelijk en bedrijfsafval, afvalhout en gevaarlijk restafval. We streven continu naar maximale terugwinning van energie en materialen uit dit restafval door middel van een effectieve, efficiënte en veilige bedrijfsvoering. We zorgen ervoor dat metalen worden gerecycled en mineralen worden ingezet in de (wegen)bouw. We leveren duurzame stoom, warmte en elektriciteit aan onze omgeving en voorkomen daarmee de inzet van kolen en gas. Zo levert AVR een belangrijke bijdrage aan de nationale en Europese klimaat- en energiedoelstellingen. En dat allemaal met restafval dat door anderen vaak als waardeloos wordt gezien.AVR beschikt over twee locaties waar energie en grondstoffen worden gemaakt van restafval: Duiven en Rozenburg. In Den Haag, Utrecht en hartje Rotterdam liggen vier overslagstations. De centrale ligging van de locaties is zeer gunstig voor zowel de afvalleveranciers als de afnemers van energie en grondstoffen. Restafval wordt zo veel mogelijk via water aangevoerd, en waar dat niet mogelijk is, over de weg. Eind 2018 had AVR 449 medewerkers in dienst (433 fte).

Onze missie

'een schone wereld creëren waarin niets onbenut blijft' 


AVR draagt sinds jaar en dag bij aan schone straten en steden. Dat doen we door ogenschijnlijk waardeloze reststromen weer een nuttige bestemming te geven in de vorm van grondstoffen en energie. Het uitgangspunt is altijd 100%: volledig waardevol maken van de rest van de rest waar anderen echt niks meer mee kunnen met een minimale milieu-impact. Daarin geloven we vandaag de dag de beste oplossing te hebben. Dat is de reden van ons bestaan en dat is ook wat ons motiveert: een schone wereld creëren waarin niets onbenut blijft. Samen met onze trotse medewerkers werken we aan positieve verandering, iedere dag weer.

Werken bij AVR

Bij AVR werken ca. 460 gemotiveerde mensen, waarvan ruim 380 medewerkers op de vestiging in Rotterdam. Er is een nauwe samenwerking tussen de collega’s op kantoor en de collega’s in de fabriek en de communicatielijnen zijn kort. Door de korte lijnen en de open en informele sfeer, kenmerkt AVR zich als een prettige werkgever met een fijne werkomgeving.

Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. Kom je in dienst als Operator bij AVR, dan start je met een opleidingstraject waarbij je in 1 tot 2 jaar de gehele installatie leert kennen. Je wordt begeleid door een ervaren praktijkbegeleider, die jou alles bijbrengt wat nodig is om te weten. Heb jij de ambitie om met ons mee te groeien, dan ben je hoogstwaarschijnlijk snel bij ons gewend!

Bij AVR speelt duurzaamheid een grote rol en dat komt ook terug in het personeelsbeleid. Zo krijg je de mogelijkheid om bijvoorbeeld gezond te eten en om te sporten. Daarnaast wordt er frequent met je geëvalueerd om te kijken waar jij jezelf in kunt ontwikkelen.

Als Operator is er daarnaast ook de mogelijkheid om door te groeien. Start je op de nascheidingsinstallatie met een Operator B diploma is het mogelijk om een Operator C diploma te halen en door te groeien naar Hoofdoperator. Werk je op onze productieafdeling als 2e Operator, dan is daar de mogelijkheid om een opleidingstraject te volgen tot 1e Operator.

Heb jij interesse in werken bij AVR? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Recruiter
Robert Buning

Watertalent - Zo werkt het

460 medewerkers

1 vestiging

A- AVR - Rozenburg

Branche

Afvalmanagement