300 medewerkers

1 vestiging

- Aluchemie Rotterdam

Branche

Chemische Producten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Aluchemie is de grootste stand alone producent van klantspecifieke, kwalitatief hoogwaardige anoden voor de aluminiumindustrie ter wereld. Aluchemie maakt onderdeel uit van de multinational Rio Tinto, de wereldmarktleider op het gebied van aluminium.

Aluchemie loopt voorop door de combinatie van vernieuwende technologieën, een halve eeuw ervaring en continue ontwikkeling van medewerkers. Aluchemie is in de aluminiumindustrie een betrouwbare partner met zorg voor mens en milieu. Aluchemie is gevestigd in de Rotterdamse haven en biedt werk aan ca. 300 medewerkers. De Rotterdamse mentaliteit van "niet praten, maar aanpakken" zit in de genen van de organisatie.

Mens en milieu

Het beleid van Aluchemie en de moederbedrijven Rio Tinto en Norsk Hydro stelt de veiligheid en gezondheid van mensen en de zorg voor milieu en omgeving centraal in alle management- en bedrijfsprocessen. Een gecertificeerd integraal managementsysteem vormt hiervoor de basis.

Behalve een sociale en betrouwbare werkgever voor het personeel die waarden als "we care", betrokkenheid, doorpakken en gaan voor de beste prestaties hoog in het vaandel heeft staan, streeft Aluchemie naar een open dialoog met haar omgeving en wil zij bijdragen aan de ontwikkeling van deze omgeving. Wij zijn een betrouwbare organisatie met groeiambities, waarbij zorg voor mens en milieu onze leidende principes zijn.

Werken bij Aluchemie

Waarden als "we care", betrokkenheid, doorpakken en gaan voor de beste prestaties staan hoog in het vaandel van het bedrijf. Zorg voor mens en milieu zijn leidende principes voor Aluchemie en uiten zich niet alleen in het productieproces maar ook in de wijze waarop Aluchemie omgaat met haar omgeving.

Aluchemie is een sociale en betrouwbare werkgever met goede ontwikkelingsmogelijkheden en een prettige werksfeer. Vanwege verdere groeiambities liggen er veel uitdagingen voor talent.

Watertalent - Zo werkt het

300 medewerkers

1 vestiging

- Aluchemie Rotterdam

Branche

Chemische Producten