6200 medewerkers

11 vestigingen

A- ENGIE Services West Industrie BV
B- ENGIE Infra & Mobility B.V.
C- ENGIE Services - Capelle aan den IJssel
D- ENGIE Services - Dordrecht
E- ENGIE Services - Rijswijk
F- ENGIE Services Nederland N.V. - hoofdvestiging
G- ENGIE Services West B.V. - Capelle a/d IJssel
H- ENGIE Services West B.V. - Zaandam
I- ENGIE Services Zuid B.V. - Halsteren
J- ENGIE Services Zuid B.V. - regio Zuid

Branche

Technische diensten
Specialistische technische dienstverlening
Watertalent contact
Bel of mail ons
info@watertalent.nl
Volg ons via:

Wie zijn wij

ENGIE is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Met circa 6.200 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste innovatieve concepten, integrale en duurzame oplossingen voor allerlei klanten: van Heineken en Shell tot Rijkswaterstaat. Geen dag is hetzelfde – dat is typisch ENGIE. Onze specialisten hebben een passie voor techniek en zitten vaak al in de conceptfase bij de klant aan tafel. Naast het ontwerp en het realiseren van de technische installaties, beheren en onderhouden we als geen ander de installaties van onze klanten: het totaalpakket is bij ENGIE in goede handen.

Wat doen wij

ENGIE speelt op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen, actuele thema’s in werk- en leefomgevingen en de vraag naar zuinig energiegebruik, dat is ons dagelijks werk. Markante projecten zijn hiervan het resultaat: de warmte/koudeopslag op het Oosterdokeiland in Amsterdam, de aanleg en het onderhoud van de installaties in de Beneluxtunnel, en de bekabeling van baggerschip Vos Maxima. Samen werken we met plezier aan het eindresultaat en daarbij aan het behoud van onze klanten.

Wat leer jij van ons

Als je aan de slag gaat bij ENGIE, dan verbind je jezelf aan een organisatie waarbij naast de passie voor het vak veel aandacht is voor jou persoonlijk. Je ziet dit terug in onze regionale manier van werken, de onderlinge contacten tussen collega’s, maar ook in de houding van ENGIE naar haar medewerkers. Dit laatste vinden wij net zo belangrijk, onze business kan namelijk niet zonder onze professionals. ENGIE vindt het daarom belangrijk haar medewerkers zich blijven ontwikkelen.


Ben je net klaar met je opleiding of studie en benieuwd naar je mogelijkheden bij ENGIE? ENGIE biedt op verschillende niveaus ’enthousiaste starters dé kans hun loopbaan een mooie start te geven. Zo kun je met een afgeronde (V)MBO-opleiding aan de slag bij interessante klanten als Rijkswaterstaat, TATA Steel, Shell of Schiphol. Welke rol je gaat vervullen? Ook daarin bieden wij verschillende mogelijkheden. Je kunt bij ons bijvoorbeeld aan de slag op junior niveau in functies als (onderhouds)monteur, Werkvoorbereider, Calculator of Tekenaar. Wanneer je start bij ENGIE wordt er veel aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling.


Starters met een (technisch) HBO- of WO-diploma op zak kunnen natuurlijk ook bij ENGIE aan de slag. Naast het traineeship biedt ENGIE voldoende mooie startersfuncties aan. Zo kun je bij ons aan de slag (op juniorniveau) als Application engineer, Maintenance Engineer of Werkvoorbereider.

Ben je op zoek naar een rol waarin je jezelf nog meer kunt uitdagen en waarin je het verschil kunt maken? Maak dan kennis met ons traineeship! Hèt traject waarbij ambitieuze, proactieve startende professionals de kans krijgen zich te ontwikkelen naar een sleutelpositie binnen onze organisatie.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Met jouw gespecialiseerde (technische) opleiding kun je bij ENGIE aan de slag als bijvoorbeeld Werkvoorbereider, Servicemonteur, Calculator, Tekenaar, Lasser of Uitvoerder. De zwaarte van de functie is natuurlijk afhankelijk van opleiding, ervaringen en voorkeur.


Eenmaal aan de slag bij ENGIE, zit je goed! Als onderdeel van het Franse ENGIE is ENGIE een solide werkgever. Actief op verschillende markten als industrie, utiliteit en infra. Deze combinatie biedt naast een stevig fundament ook een afwisselende werkomgeving. Zo kunnen wij bijvoorbeeld klantoplossingen bieden binnen de vakgebieden: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, brand- en beveiligingstechniek en industriële automatisering. Maar natuurlijk hebben wij ook regelmatig vacatures voor niet-technische kandidaten.

Recruiter
Max Siemer
Recruitment Services NL

Werken bij ENGIE - Energize

6200 medewerkers

11 vestigingen

A- ENGIE Services West Industrie BV
B- ENGIE Infra & Mobility B.V.
C- ENGIE Services - Capelle aan den IJssel
D- ENGIE Services - Dordrecht
E- ENGIE Services - Rijswijk
F- ENGIE Services Nederland N.V. - hoofdvestiging
G- ENGIE Services West B.V. - Capelle a/d IJssel
H- ENGIE Services West B.V. - Zaandam
I- ENGIE Services Zuid B.V. - Halsteren
J- ENGIE Services Zuid B.V. - regio Zuid

Branche

Technische diensten
Specialistische technische dienstverlening