350 medewerkers

1 vestiging

A- Mediterranean Shipping Company (Nederland) B.V.

Branche

Rederij
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

MSC Mediterranean Shipping Company is wereldwijd actief in de scheepvaart en logistieke sector. Vanuit 155 landen faciliteren wij de internationale handel tussen ’s werelds grootste economieën. MSC werd opgericht in 1970 en heeft sinds 1987 haar hoofdkantoor in Genève, Zwitserland. Als wereldleider in containerscheepvaart hebben wij ca. 510 schepen en meer dan 70.000 medewerkers.

Met toegang tot een geïntegreerd mondiaal netwerk van wegen, spoorwegen en zeetransportmiddelen leveren wij een wereldwijde service, maar wel met lokale kennis. MSC doet 500 havens aan op 200 handelsroutes, die jaarlijks 21 miljoen TEU vervoeren. Via een netwerk van ca. 480 kantoren zorgen wij ervoor dat verladers rechtstreeks met onze vertegenwoordigers kunnen communiceren en dat zij verschillende tools kunnen gebruiken voor digitale vrachtboekingen. MSC is een drijvende kracht achter de evolutie van slimme containers, waarmee we de normen voor digitale verzending helpen bepalen.

Werken bij MSC

Als vooraanstaande rederij is MSC het meest trots op het wereldwijde team van meer dan 70.000 toegewijde medewerkers. Over de jaren heen zijn wij erin geslaagd om onze familiecultuur te behouden en te promoten. Wij zien dat onze organisatie wordt aangedreven door mensen, niet door systemen en we geloven dat dit ethos ons succesvol heeft gemaakt.

Door mensen centraal te stellen, zijn we niet alleen goed in het werven van de juiste mensen bij de juiste rollen, maar helpen we onze teams bij het ontwikkelen van hun loopbaan in overeenstemming met hun eigen doelen en ambities. We bieden ondersteuning en training om onze medewerkers stimuleren in hun huidige rol en tegelijkertijd de nodige vaardigheden en ervaring op te bouwen om te groeien binnen onze organisatie. Daarnaast bieden we natuurlijk nog veel meer extra’s, zoals vakantietoeslag, een premievrij pensioen en een 13e maand. Kortom, wil je aan de slag bij MSC, dan bieden wij je meer dan alleen een baan.

MSC Rotterdam

Watertalent - Zo werkt het

350 medewerkers

1 vestiging

A- Mediterranean Shipping Company (Nederland) B.V.

Branche

Rederij