800 medewerkers

1 vestiging

A- ADM Europoort B.V. (Archer Daniels Midland Company) - Hoofdvestiging

Branche

Verwerking Agrarische Producten
Watertalent contact
Bel of mail ons
Volg ons via:

Wie zijn wij

Bij ADM Nederland werken meer dan 800 mensen en het is één van de belangrijkste oliezaadbedrijven. In Europoort heeft ADM een vestiging waar sojabonen worden geperst. In Amsterdam hebben we een verkoopkantoor voor gespecialiseerde ingrediënten van voedings- en voederproducten en een productiebedrijf voor gespecialiseerde ingrediënten.


Wij bezitten ’s werelds beste grondstoffen- en transportnetwerk, waarmee we de agrarische gewassen op de markt brengen in meer dan 75 verschillende landen. Het hoofdkantoor van ADM staat in Decatur (Illinois, V.S.) en onze netto omzet in fiscaal jaar 2010 was 62 miljard US dollar. Kijk op onze website (zie contactgegevens) voor meer informatie over onze organisatie en onze producten.

Wat doen wij

Al langer dan een eeuw, is Archer Daniels Midland Company (NYSE: ADM) actief in het omzetten van agrarische gewassen naar producten die in de huidige groeiende wereldeconomie in vitale behoeften voorzien. Vandaag de dag zijn wij één van de grootste agrarische verwerkers en voedingsmiddelen leverancier.

Met ruim 32.300 medewerkers voorzien wij onze klanten in meer dan 160 landen. Hierbij verwerken onze medewerkers oliehoudende zaden, maïs en tarwe en transformeren zij deze in producten geschikt voor voeding, diervoeding, industriële en energie-toepassingen. Met een wereldwijd netwerk van 428 gewas inkoopfaciliteiten, 280 verwerkende bedrijven, 39 innovatiecentra en 's werelds belangrijkste gewassen transportnetwerk, verzorgt ADM het transport van de oogst naar het huis.

Wat leer jij van ons

Wij geloven dat onze medewerkers, net als onze afnemers, van groot belang zijn voor het succes van ons bedrijf. Bij ADM kom je binnen in een platte organisatie. Het management is regelmatig in werkkleding op de werkvloer te vinden. Iedereen die binnenkomt, leiden we intern op. Als je je kansen weet te grijpen, kun je na een paar jaar zelfs je vleugels uitslaan naar een van onze internationale vestigingen. Je kunt ook binnen de locatie doorstromen naar een leidinggevende functie. We maken het af met een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Een voorbeeld? Onze prima reiskostenvergoeding.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Mbo’ers met een technische achtergrond. Hbo’ers die bijvoorbeeld chemische technologie hebben gedaan. Iedereen met een Vapro A- of B-diploma: jullie zijn van harte welkom. We verwachten wel dat je zelfstandig bent. Bovendien moet je geïnteresseerd zijn in ons héle productieproces. Iedere nieuwe werknemer brengt in de introductie- en trainingsperiode tijd door op de verschillende afdelingen. Zo leer je ADM door en door kennen. Heb jij het in je om een echte ADM’er te worden? Neem dan contact met ons op!

ADM Europoort B.V.
Human Resources

Watertalent - Zo werkt het

800 medewerkers

1 vestiging

A- ADM Europoort B.V. (Archer Daniels Midland Company) - Hoofdvestiging

Branche

Verwerking Agrarische Producten