Laden
2 VACATURES

Hexion VAD

1.300
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 21 maart 2024
Process Improvement Engineer

Hexion VAD

Hexion VAD

Pernis Rotterdam

Geplaatst op 5 maart 2024
Project Manager

Hexion VAD

Hexion VAD

Pernis Rotterdam

Over Hexion VAD
Wie zijn wij

Hexion VAD pioniert in complexe chemie. Dat doen we al tientallen jaren. In Rotterdam produceren we grondstoffen voor de coating- en lijmindustrie. Die bestaan uit monomeren, die later in het proces worden omgezet in polymeren. De eindproducten die onze klanten maken zijn heel divers. Van tegellijm en latexverf tot deodorant en nagellak. Daarnaast worden onze grondstoffen gebruikt voor het verbeteren van de sterkte en duurzaamheid van beton en het beschermen van de coating op je auto. Onze producten staan bekend om hele goede kwaliteit.

VAD staat voor Versatic Acids and Derivatives. Ons Europese hoofdkantoor staat in Rotterdam, vlakbij onze productiesite in Pernis. In nederland werken ~ 100 medewerkers. Daarnaast hebben we een locatie in België waar ons Research & Development team zich richt op innovatie en verbeteringen. Wereldwijd heeft Hexion ~ 30 productielocaties en ruim 1300 medewerkers.


Werken bij Hexion

Wil jij graag aan de slag bij Hexion? Bij ons krijg jij de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. We investeren in mensen die innovatie mogelijk maken!

Als je bij ons in dienst komt, start je met ons on-boarding programma. Je wordt gekoppeld aan een mentor die jou wegwijs maakt in onze organisatie. Hij of zij begeleidt jou tijdens de eerste periode op de afdeling waar je aan de slag gaat. Ook organiseren wij minimaal ieder kwartaal een ‘employee welcome day’, waarop alle nieuwe medewerkers (werkzaam op de sites en het Europeese hoofdkantoor) kennis maken met elkaar en de afdelingen/productielocaties middels presentaties en onsite tours. Zo krijg je inzicht in alle aspecten en processen waar Hexion VAD zich mee bezighoudt.

Verder organiseren wij meerdere keren per jaar leuke uitjes die de teamspirit binnen Hexion bevorderen. Denk hierbij aan activiteiten rondom Kerst en Sinterklaas, maar ook deelnames aan tennis- en hardloopwedstrijden.

Jouw loopbaan

Binnen Hexion stimuleren wij onze medewerkers om door te groeien en zichzelf te blijven ontwikkelen. Wij publiceren onze vacatures bijvoorbeeld altijd intern, zodat onze medewerkers als eerste kunnen reageren op interessante functies. Jij hebt je carrière zelf in de hand, maar we ondersteunen je hier graag bij.

Wil je meer weten over een loopbaan bij Hexion? Neem dan contact met ons op. Zie jij een interessante functie die bij jou past? Dan zien wij jouw CV, eventueel ondersteund door een motivatie, graag tegemoet.

Naast reguliere vacatures bieden wij ook regelmatig stageplekken aan, bijvoorbeeld op de maintenance afdeling of binnen operations als operator. Volg jij een MBO-4 of minimaal een Vapro-C opleiding, houd dan onze pagina in de gaten voor stages!


1 Sector
Chemie

Locaties

Hexion B.V.

Seattleweg 17

3195ND, Pernis Rotterdam

Neem contact op