250 medewerkers

3 vestigingen

A- Burando Maritime Services hoofdkantoor
B- Burando Maritime Services - locatie Amsterdam
C- Fendercare Benelux B.V.

Branche

Overslag
Opslag
Diverse Diensten i.v.m. Lading
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Burando Maritime Services, kapitein op het gebied van maritieme dienstverlening

Burando Maritime Services is een snel groeiende, dynamische onderneming. We hebben circa 250 medewerkers en onze kantoren zijn gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. De sfeer binnen ons bedrijf wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een aanpakkersmentaliteit in een informele omgeving. Maximale klanttevredenheid is wat wij willen bereiken en daar steken we veel energie in.

Onze organisatie is opgedeeld in meerdere B.V.'s, zoals Ship Spares Logistics, Customs Service, FTS Hofftrans, Environmental Services, Trefoil en Fendercare Marine. 

Wat doen wij

Burando Maritime Services is de leidende dienstverlener binnen de maritieme sector. Ons ‘One Stop Shop Concept’ is uniek: de diverse onderdelen van ons bedrijf bieden zee- en binnenvaartschepen de beste maritieme services voor een efficiënt en veilig havenbezoek. Scheepseigenaren, bevrachters en agenturen ondervinden hier veel gemak van, omdat ze bij ons onder één dak alles kunnen krijgen wat ze nodig hebben. Onze diensten variëren van het vervoer en de op- en overslag van zware stookoliën en bunkertransporten tot het leveren van proviand. Van boord/boord services tot het inzamelen van vloeibare afvalstromen.

Wat leer jij van ons

Wij volgen nieuwe ontwikkelingen in de maritieme sector op de voet en wij werken met vooruitstrevende technieken en hoogwaardige materialen om onze klanten de beste service te kunnen bieden. Hoewel wij een breed palet aan diensten paraat hebben, vragen klanten toch wel eens iets wat nog niet eerder is voorgekomen. In zo’n geval moet je dus buiten de gebaande paden treden en je eigen creativiteit gebruiken. Hierdoor bouw je bij ons in snel tempo ervaring op en leer je zelfstandig werken. In onze bedrijfscultuur worden je eigen visie en inbreng zeer gewaardeerd.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

De informele omgangsvormen en het enthousiasme van ons jonge team zijn de basis voor een prima sfeer en een aangename werkomgeving. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze proactief meedenken en bijdragen aan het perfectioneren van onze service. Wij zoeken toegewijde medewerkers met een service- en klantgerichte houding. Herken jij jezelf hierin en wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op.

Vivian van der Heijde
Human Resources

Watertalent - Zo werkt het

250 medewerkers

3 vestigingen

A- Burando Maritime Services hoofdkantoor
B- Burando Maritime Services - locatie Amsterdam
C- Fendercare Benelux B.V.

Branche

Overslag
Opslag
Diverse Diensten i.v.m. Lading