40.000 medewerkers

6 vestigingen

A- Bureau Veritas - locatie Rotterdam
B- Bureau Veritas - locatie Amsterdam
C- Bureau Veritas - locatie Rotterdam Centrum
D- Bureau Veritas - omgeving Kampen
E- Bureau Veritas -locatie Antwerpen
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Bureau Veritas werd opgericht in 1828 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijd actieve dienstverlener op het gebied van ondermeer kwaliteit, gezondheid & veiligheid, milieu, risicomanagement en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uitgangspunt in onze dienstverlening is controle op het voldoen aan wet- en regelgeving op basis van (inter)nationaal erkende normen.

Verbetering van flexibiliteit en efficiency, terugdringing van bedrijfsrisico’s en kostenbesparing vormen hierin de doelstellingen die wij samen met onze opdrachtgevers nastreven. Via een uitgebreid netwerk van ruim 900 kantoren en laboratoria in meer dan 140 landen staan ruim 40.000 medewerkers dagelijks bedrijven en instellingen terzijde in een groot aantal uiteenlopende sectoren

Wat doen wij

Onze dienstverlening krijgt gestalte via metingen, inspecties, validaties, certificering, technisch advies en training. Binnen ons leveringsprogramma bieden bij de volgende diensten aan.

  • Metingen: emissies (Nox, CO2), legionella, pers- en ademlucht, energiebesparing, geluid en geur;
  • Inspecties: elektrotechnische-, klimaat-, brandbeveiligings- en stookinstallaties, drukapparatuur, liftinstallaties en gebouwen (Green Rating assessment);
  • Certificering: ISO 9001, VeriCert (kwaliteit), milieu (ISO 14001), gezondheid & veiligheid (OHSAS 18001, VCA), voedselveiligheid (HACCP, ISO 22000, BRC, IFS);
  • Validaties: inspectie van stroom-, vloeistof-, hete lucht en infraroodsterilisatoren, stroomdestructie- en desinfectieapparatuur en medische hulpmiddelen;
  • Training: auditvaardigheden, kwaliteit, milieu, arbeidsomstandigheden, automotive, veiligheid, voedselveiligheid, techniek en functiegerichte opleidingen.

Wat leer jij van ons

Met 900 vestigingen en laboratoria verspreid over 140 landen maak je deel uit van een grote familie. Momenteel beschikken we over een personeelsbestand van meer dan 39.000 medewerkers en streven we ernaar om dat aantal verder uit te breiden in functie van de groei van onze organisatie. Onze meertalige en multinationale omgeving stelt ons in staat om het beste uit alle culturen te halen. Met 370.000 klanten in gedachten zien wij training van onze medewerkers als een essentiëel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Ontwikkeling en zelfontplooiing om het beste uit onze mensen te halen en hun professionele vaardigheden naar een hoger plan te tillen vormt een van onze belangrijkste doelstellingen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

We geloven dat we blijven groeien. Daarom zijn we altijd op zoek naar potentiële medewerkers van hoge kwaliteit die hun persoonlijke groei willen laten samenvallen met de groei van de organisatie. Medewerkers van Bureau Veritas werken hard en intensief in een internationale omgeving. Tegelijkertijd is er aandacht voor persoonlijke ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en ruimte voor professionele groei, want voor Bureau Veritas zijn de medewerkers het belangrijkste kapitaal.

We komen graag met je in contact als je wordt aangetrokken door de internationale en professionele sfeer van ons bedrijf. We zoeken mensen met diverse achtergronden. Als u een technische of uitvoerende achtergrond heeft of beschikt over kennis en ervaring binnen sales of business support bent u voor ons een interessante kandidaat. Als je daarnaast ook nog onze passie deelt om bedrijven en instellingen te ondersteunen in hun bedrijfsvoering en je onze zakelijke waarden onderschrijft, komen we graag met je in contact.

Recruitment & Talent Management Specialist
Patricia Verwoerd

Bureau Veritas Oil & Petrochemicals

40.000 medewerkers

6 vestigingen

A- Bureau Veritas - locatie Rotterdam
B- Bureau Veritas - locatie Amsterdam
C- Bureau Veritas - locatie Rotterdam Centrum
D- Bureau Veritas - omgeving Kampen
E- Bureau Veritas -locatie Antwerpen