900 medewerkers

1 vestiging

- EuroTank Amsterdam (ETA)

Branche

Overslag
Opslag
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

VTTI is een ondernemende organisatie in op- en overslag van olieproducten. Wereldwijd bezit VTTI elf olieopslagterminals met een gezamenlijke capaciteit van meer dan 6 miljoen m3 en er zijn zo’n 900 mensen werkzaam voor VTTI. Onze terminals zijn over de hele wereld gevestigd, van Florida tot Maleisië. EuroTank Amsterdam (ETA) is één van die terminals en is sinds 2007 onderdeel van VTTI. De ETA-terminal is inmiddels ongeveer zestig jaar operationeel. Door de combinatie van techniek van toen en nu, kun je op onze terminal nog terecht voor het ‘echte’ operatorwerk. Een terminal met alle charmes van het vak. ETA werkt hard en voortvarend aan de ontwikkeling van moderne technologieën op de terminal om zo onze klanten de beste oplossingen te bieden. Die oplossingen komen bij ons tot stand in een ondernemende en dynamische sfeer. Door korte lijnen en goede communicatie nemen wij snel beslissingen. Ondernemen met snelheid en dynamiek maakt werken bij ETA uitdagend en afwisselend.

Wat doen wij

ETA is een terminal in Amsterdam met ongeveer honderd collega’s in dienst. ETA is vooral sterk door flexibiliteit en capaciteit. Zo heeft onze terminal een opslagcapaciteit van 1.394.000 m3 en met twaalf steigers van formaat laden en lossen wij veel grote schepen. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze standaarden op het gebied van health, safety en environment (HSE). Standaarden die bij ons niet op zichzelf staan, maar echt verweven zijn met onze werkzaamheden. Het is een onderdeel van onze cultuur. Dit doen wij door hier gezamenlijk verantwoordelijkheid voor te nemen.

Wat leer jij van ons

Kom je bij ETA werken? Dan maak je in korte tijd kennis met de hele organisatie. Wij vinden het belangrijk dat je weet wie wij zijn, wie je collega’s zijn, wat wij doen en hoe wij dat doen. Je krijgt een duidelijk kader en voldoende handvatten om vervolgens snel zelf aan de slag te gaan. Ondernemende, besluitvaardige en proactieve mensen hebben bij ons voldoende doorgroeimogelijkheden. Als jij staat voor wat je kunt, hebben wij daar alle aandacht voor. Naast zelfstandigheid is samenwerking erg belangrijk. Werken bij ETA is werken met een echt ‘wij-gevoel’. Samenwerking stimuleren wij ook buiten de eigen afdeling. Door korte uitwisselingsprojecten doe je ervaring op met werkzaamheden van je collega’s. Van kantoor naar terminal en andersom. Mensen leren van elkaar. Weten wat je collega doet, maakt jou echt een ervaring rijker.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Een persoonlijke klik tussen jou en onze organisatie staat bovenaan. Het maakt dat jij je thuis voelt en het zorgt voor wederzijdse betrokkenheid. Communiceer je open, durf je verantwoordelijkheid te nemen en ben je flexibel? Dan pas je goed binnen onze organisatie. ETA heeft werk voor mensen met VAPRO-B, MBO- en HBO-niveau zowel op de terminal als op kantoor. Beheers je daarnaast de Nederlandse en Engelse taal uitstekend? Dan werken wij graag samen met jou verder aan de toekomst. Zoals wij dat nu doen bij de uitbreiding van onze terminal, met belangrijke inbreng van medewerkers. Jouw idee vormt onze toekomst!

Mandy Hol
Human Resources
Loes Korf

Watertalent - Zo werkt het

900 medewerkers

1 vestiging

- EuroTank Amsterdam (ETA)

Branche

Overslag
Opslag