160 medewerkers

3 vestigingen

A- C-Port - locatie Rotterdam
B- C-Port - locatie Moerdijk
C- C-Port - locatie Vlissingen

Branche

Logistieke diensten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Flexibiliteit en vakmanschap

C-Port is een (haven)logistieke dienstverlener die bedrijven in het Rotterdamse en Zeeuwse havengebied – het Zuidwestelijk Deltagebied – helpt met goed gekwalificeerd personeel. Met twee kantoren in Rotterdam en Vlissingen, strekt ons werkgebied zich uit van Terneuzen, Vlissingen en Bergen op Zoom naar Moerdijk, Rotterdam en de Maasvlakte. Wij bieden onze opdrachtgevers flexibiliteit met behoud van vakmanschap. Om dat te kunnen garanderen zijn onze 160 medewerkers vast bij C-Port in dienst en werken wij met een kleine flexibele schil van ongeveer 20 mensen. Daarnaast steken wij veel energie in opleiding en ontwikkeling.

Wat doen wij

Diverse (haven)logistieke werkzaamheden

Onze ervaren (haven)logistieke medewerkers voeren bij verschillende bedrijven in de haven en logistiek, operationele werkzaamheden uit. Daarmee kunnen bedrijven hun ploegen op volle sterkte houden, bijvoorbeeld in piekperiodes zoals vakanties. Ook hebben wij leidinggevende en toezichthoudende medewerkers in dienst, die veelal werken aan projecten bij opdrachtgevers. Zo’n beetje alle denkbare (haven)logistieke werkzaamheden kun je via ons uitvoeren, zoals bootsman, terminalmedewerker, heftruckchauffeur, reachstackerchauffeur en kraanmachinist. Daarnaast leveren wij ook materieel zoals heftrucks en diensten op het gebied van lashing & securing.

Functieomschrijving

Opleiden voor de praktijk

Voor C-Port is kwaliteit en permanente educatie ontzettend belangrijk. In de praktijk leer je al veel bij ons omdat iedere opdrachtgever en ieder project weer anders is. Maar daarnaast investeren wij veel in opleidingen. Zo zijn er cursussen en certificaten die je voor bepaalde werkzaamheden verplicht moet behalen. Denk aan een heftrukcertificaat of een havenwerkerscertificaat. Verder kan een te volgen opleiding gebaseerd zijn op een specifieke vraag van een klant. Daarnaast kijken wij twee keer per jaar naar persoonlijke ontwikkeling en leerbehoeftes. Dat doen we in een gesprek over jouw functioneren en competenties die je kunt verbeteren. Als opleiding daarvoor de beste manier lijkt (wij vinden namelijk dat je een opleiding ook wel echt moet kunnen gebruiken in de praktijk), dan zetten we dat in. Ook heb jij natuurlijk eigen wensen tot persoonlijke ontwikkeling. We bespreken waar jij behoefte aan hebt en wat de mogelijkheden daarvoor zijn binnen onze organisatie.

Wat leer jij van ons

Nieuwsgierig en leergierig

Als je bij C-Port wilt werken moet je vooral heel goed tegen afwisseling kunnen. Werken aan verschillende projecten vind jij geweldig. Dat betekent dus dat jij net zo flexibel bent als wij. Je vindt het geen probleem dat je soms op vrijdagmiddag pas hoort wat je maandag gaat doen en bij welk bedrijf. Of dat wij je op woensdag zomaar vertellen dat je de volgende dag ineens héél hard nodig bent bij een nieuw project. Die dynamiek en afwisseling vinden jouw collega’s bij C-Port in ieder geval geweldig! Iedere dag is anders en iedere dag leer je iets nieuws. Mensen die goed bij ons passen zijn verder van nature nieuwsgierig en vakmatig leergierig. Daarmee bedoelen we dat het belangrijk is dat je een goede basis hebt, maar dat het vooral gaat om je houding. Als jij zo in je werk staat kun je bij ons nog heel veel leren over het (haven)logistieke vak.

Accountspecialist
Niels Trompetter
Richard Leijdekker

Watertalent - Zo werkt het

160 medewerkers

3 vestigingen

A- C-Port - locatie Rotterdam
B- C-Port - locatie Moerdijk
C- C-Port - locatie Vlissingen

Branche

Logistieke diensten