300 medewerkers

2 vestigingen

A- Stolt Tankers B.V. - Hoofdvestiging
B- Stolt Tank Container - STC Depot Moerdijk

Branche

Opslag
Chemische Producten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Stolt-Nielsen Limited is van oorsprong een Noors familiebedrijf, opgericht in 1959. Onze business is transport en opslag van vloeibare chemicaliën. In de 53 jaar dat wij bestaan, hebben onze ondernemersgeest en innovatiedrift een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de organisatie. Zo beschikt Stolt-Nielsen Limited inmiddels over 124 eigen schepen, 30.000 tankcontainers en 21 terminals. Wereldwijd zijn er meer dan 5000 medewerkers werkzaam voor onze organisatie, waarvan ongeveer 3000 zeevarenden. Het wereldwijde hoofdkantoor van Stolt Tankers en Stolthaven Terminals is in Rotterdam gevestigd. Op onze drie Nederlandse locaties in Rotterdam, Botlek en Moerdijk werken zo’n 300 collega’s in een zeer internationale omgeving. Met 28 verschillende nationaliteiten is Stolt-Nielsen met recht een internationale speler te noemen.

Organische groei
Ondanks onze groei, omvang en wereldwijde focus zijn wij altijd een echt familiebedrijf gebleven. Dat merk je vooral aan de werksfeer en -mentaliteit. Wij zijn een professionele organisatie met een achtergrond als familiebedrijf. Een typische organisatie met de oorsprong in de scheepvaart, een langetermijnvisie en strategie in sterke expansie. We zijn allemaal doeners met een loyaal gevoel van trots. Trots op de organisatie en trots op de dienstverlening. Dat past volledig in onze bedrijfscultuur. Gewoon hard werken. En samen mooie resultaten behalen.

Wat doen wij

Stolt-Nielsen Limited (SNL) is een wereldwijde dienstverlener van geïntegreerde transportoplossingen voor vloeibare chemicaliën, plantaardige oliën, zuren en andere ‘specialty liquids’. Onder de overkoepelende organisatie Stolt-Nielsen Limited vallen zes ‘business units’. Drie daarvan zijn in Nederland vertegenwoordigd. Stolt Tankers in Rotterdam, Stolthaven Terminals in Rotterdam en Moerdijk en Stolt Tank Containers in Rotterdam en Botlek. In 2013 (her)ontwikkelden wij een terminal en een nieuw Stolt Tank Containerdepot in Moerdijk, een samenwerking tussen onze Terminals en Tankcontainers divisie.

Constant in ontwikkeling
Onze organisatie Stolt staat bekend om haar ‘full service’ dienstverlening. Wij worden gezien als een toonaangevende vervoerder in de vloeibare bulksector. Vernieuwend en veilig. Zo ontwikkelen wij steeds nieuwe manieren en technieken om onze diensten nog effectiever en efficiënter uit te voeren. En zijn wij door ons complete dienstenpakket, onze wereldwijde aanwezigheid en langetermijnvisie, goed in staat om adequaat in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Stolt-Nielsen Limited is constant in ontwikkeling.

Wat leer jij van ons

De start in onze organisatie staat in het teken van een globaal inwerkprogramma, gevolgd door inhoudelijke begeleiding door je leidinggevende. De duur van deze inwerkperiode is afhankelijk van de functie die je gaat bekleden. Ons uitgangspunt in opleiding en ontwikkeling is de individuele medewerker. Daarom zijn er binnen Stolt-Nielsen Limited geen standaard opleidingsprogramma’s of traineeships. Wel beschikken wij over een ‘personal developmenttraject’ waarin wij ontwikkelingswensen, talenten en mogelijkheden van al onze medewerkers bijhouden. Bij Stolt-Nielsen Limited is jouw loopbaan maakbaar. En je hebt daar zelf een belangrijke stem in. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal zijn er uiteenlopende carrièremogelijkheden door de opdrachten waaraan wij over de hele wereld werken. Voor wereldburgers die houden van een technisch hoogstaande en innovatieve omgeving, is Stolt-Nielsen Limited de ideale werkgever.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Stolt Nielsen-Limited heeft mogelijkheden op alle niveaus: van lasser, operator en heftruckchauffeur tot management- en kantoorfuncties. Van LTS- en MBO-niveau tot HBO en universiteit. Van generalist tot specialist. Voor medewerkers die kennis meenemen naar onze organisatie en die vernieuwing kunnen brengen. Voor mensen met een wereldwijde focus en een bovengemiddelde interesse in scheepvaart en logistiek. Wij zijn een internationale organisatie met verschillende divisies en een multiculturele werkomgeving, daar moet je je thuis in voelen. Een zelfstandige en flexibele werkhouding is een vereiste. Stolt-Nielsen Limited zoekt mensen die vragen stellen en op de troepen vooruit durven lopen. Mensen met ondernemersbloed. Voor een optimale persoonlijke ontwikkeling én voor de ontwikkeling van onze organisatie.

Jeroen Boer

Stolt Tank Containers - The Journey of a Tank Container

300 medewerkers

2 vestigingen

A- Stolt Tankers B.V. - Hoofdvestiging
B- Stolt Tank Container - STC Depot Moerdijk

Branche

Opslag
Chemische Producten