Laden
20 VACATURES

bp Raffinaderij Rotterdam

1.750
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 26 maart 2024
Maintenance overhaul coördinator instrumentatie

bp Raffinaderij Rotterdam

bp Raffinaderij Rotterdam

Rotterdam

Geplaatst op 26 maart 2024
Asset Planner E&I

bp Raffinaderij Rotterdam

bp Raffinaderij Rotterdam

Rotterdam

Over bp Raffinaderij Rotterdam
Werken in één van de grootste raffinaderijen van Europa.

Onze organisatie is groot, maar we hebben een scherp oog voor ieder individu. Onze collega’s bestaan uit mensen met een grote verscheidenheid aan nationaliteiten en studieachtergronden zoals Procestechniek, Chemische Technologie en Elektrotechniek, van MBO 3 tot WO-niveau. Voor een groot deel bepaal jij zelf je carrière. Voor elke functie vanaf MBO 3 niveau hebben wij een opleidingsplan, waarbij je zelf bepaalt of je generalist of specialist wordt. Hierdoor kun je tijdens je loopbaan bij bp blijven doorgroeien en ontwikkelen.

Of je nu jong, leergierig en op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Of een oude rot in het vak die zijn kennis en ervaringen wilt delen met deze nieuwe generatie. Jij vertegenwoordigt de wereld van morgen en dus zijn we geïnteresseerd in wat jij ons te vertellen hebt.

Binnen de teams heerst een gevoel van saamhorigheid. Samen werken jullie voor het beste resultaat in een technologisch geavanceerde werkomgeving. Collega’s met een havenmentaliteit en kameraadschap, dat is werken bij bp Rotterdam.

Samenwerken. Ontwikkelen. Collegialiteit.

Voordelen van bp
  • Technologisch geavanceerde werkomgeving
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen je functie en de organisatie
  • Samenwerken en collegialiteit staat hoog in het vaandel binnen de teams
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Lange termijn baangarantie
  • Veilige werksfeer
  • Open en inclusieve bedrijfscultuur; we zijn er voor elkaar en met elkaar
Medewerkers aan het woord

“Als er iets niet lukt, dan staat er altijd iemand klaar uit je ploeg om je te helpen. Dat is heel fijn! Verder kan je makkelijk doorgroeien en wordt er goed voor je gezorgd.”

– Youri (Operator)

“bp is een groot en interessant bedrijf waar zij meerdere producten maken van één basisproduct. De distillatie vind ik proces technisch erg interessant. Ik vind het ook leuk om onderdeel te zijn van de Rotterdamse gaven en mijn steentje bij te dragen.”

– Frank (Maintenance Technician)


Sollicitatieproces

Via ons online sollicitatiesysteem maak je gemakkelijk de eerste stap richting jouw nieuwe baan. Na ontvangst van je sollicitatie krijg je snel een bevestiging. Je kunt ook direct je cv mailen naar onze corporate recruiter via mart.grootenboer@bp.com. Bij interesse nodigen we je uit voor een gesprek. Simpel, duidelijk en stap voor stap naar jouw volgende uitdaging.


2 Sectoren
Energie
Petrochemie

Locaties

BP Raffinaderij Rotterdam - Hoofdvestiging

d' Arcyweg 76

3198 NA, Rotterdam

Neem contact op

Bas Versnel

Recruiter

bas.versnel@bp.com

06-12768218

Mart Grootenboer

Corporate Recruiter

mart.grootenboer@bp.com

06-51769633