luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Watertalent

Branche: Zakelijke Diensten
 
Sluit je aan bij onze community. Wij helpen je verder!
Faciliteren van ontmoetingen
Wij bieden zowel in september als in februari twee meewerkstages aan op HBO niveau. Journalistiek of Communicatie.
Check onze stageplaatsen

Mensen en bedrijven met elkaar in contact brengen

"Nederlands is groot door de haven en industrie"


Watertalent brengt nieuw talent in contact met het bedrijfsleven in de belangrijkste havenregio's van Nederland. Wij vormen de spil tussen werkgevers en talentvolle mensen die carrière willen maken. Dit doen wij vooral online via ons platform maar wij zijn ook  aanwezig op carrierebeurzen en verzorgen wij gastcolleges op scholen. 

In samenwerking met Port Of Rotterdam en Deltalinqs organiseert Watertalent ook jaarlijks het Mainport Talenten Diner. Een exlusief netwerkevent voor hogeropgeleiden waarbij de CEO's van toonaangevende bedrijven het diner verzorgen. 

Zo werkt het

Toonaangevende bedrijven met vacatures en/of stageplaatsen presenteren zich aan jou op watertalent.nl. Door ze online te bezoeken, kun je met eigen ogen zien wat het havengebied voor jouw carrière allemaal in petto heeft. Bedrijven presenteren zich graag op watertalent.nl: zij willen zich namelijk graag presenteren aan jou!

Watertalent gaat niet actief naar jou op zoek voor haar klanten. Jij bent namelijk ook onze klant. Wij bieden je een laagdrempelige manier om in contact te komen met het bedrijf van jouw dromen. Als je het niet direct vindt op Watertalent kun je ook nog onze andere websites bezoeken. Hier kun je direct op klikken, bovenaan elke webpagina.

Wat leer jij van ons

We hebben ruime ervaring in het begeleiden van mbo-, hbo- en wo-stagiaires en bieden ook HBO-afstudeerplaatsen aan. We zijn een hecht, informeel team dat het naast hard werken en deadlines ook belangrijk vindt om op de dag een keer te poolen of te tafelvoetballen. Je hebt zelf de ruimte om aan te geven welke vaardigheid je graag extra wilt ontwikkelen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Met communities voor zowel de haven en industrie (Watertalent) en voor de luchthavens (Luchttalent) zijn wij een toonaangevend medium voor studenten en starters en werkzoekenden. Dit willen wij graag uitbouwen en vernieuwen. Studenten en starters zijn voor onze organisatie de brug naar de nieuwe generatie werkzoekenden.
Terugkijkend op 2015 heb ik meer dan 150 HR-professionals uitgebreid gesproken. Inspirerende en stuk voor stuk leuke gesprekken. Ieder met een eigen verhaal, concrete ideeën, verwachtingen én voorspellingen over de toekomstige arbeidsmarkt. Je merkt dat bedrijven succesvoller zijn naarmate zij beter in staat zijn zich te onderscheiden. Wat doen zij nu anders om hun bedrijf een gezicht te geven? Op welke manier creëren zij een sterk werkgeversmerk? De gemeenschappelijke basis die zij hebben is dat zij goed op de hoogte zijn van de actualiteiten, feiten e...lees verder...
Terug naar boven

Contact

Matty van den Berg
Ondernemer & Trainer, Talentium Trainingen
Telefoon:0181 - 66 54 55
Mobiel:06 - 53 94 02 54
LinkedIn profiel: Matty van den Berg
Terug naar boven

Foto & Video

 • Talentium Learning Center voor haven en industrie - partner SkillsTown

   
 • Port Angels veroveren de haven

  Port Angels bij Hart van Nederland op 24 augustus 2012.
 • Kies een carriere in de haven van Rotterdam

 • Werken in de Amsterdamse Haven

  Dit filmpje is gemaakt door VMBO leerlingen in Het Scheepvaartmuseum.
 • Scheepvaart en Transport College

  De opleiding voor procesoperators en maintenance technicians voor de procesindustrie
 • Nu werk ik er

  Winnaar van de Boomerang Create Watertalent opdracht
 • Opwindend werkterein

  Winnaar van de Boomerang Create Watertalent opdracht
 • Watertalent

  impressie
 • Watertalent

  impressie