luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen
Passie, integriteit, ondernemerschap en innovatie vormen de leidraad bij alles wat we doen.
Meer over ons bedrijf
Werken bij SGS is inspirerend. Medewerkers met verschillende achtergronden, culturen en denkpatronen gaan samen kennis, ideeën en ervaringen delen. Kort gesteld: SGS is dynamisch en divers.
SGS als werkgever

Wie zijn wij

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Wij staan bekend als dé globale benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2400 kantoren en laboratoria met meer dan 95.000 werknemers. In Nederland is ons hoofdkantoor gevestigd in Spijkenisse (maar we hebben vestigingen doorheen het hele land).

We zijn een dynamische organisatie met korte lijnen. De interne verhoudingen zijn redelijk informeel – dit is historisch gegroeid vanuit onze achtergrond in de haven. Onze diensten zijn enorm gevarieerd, waardoor er voor elk profiel een baan is. Je groeipad binnen SGS stippelen we samen uit. Een persoonlijke aanpak, gericht op het optimaal ontplooien van jouw talenten.

Wat doen wij

Inspectie

Tijdens op- en overslag inspecteren wij de hoeveelheid, het gewicht en de kwaliteit van(bulk)producten.

Bijvoorbeeld: olie, chemicaliën, veevoedergrondstoffen, granen, kolen en ertsen.

Analyse

Wij analyseren producten en grondstoffen op kwaliteit, samenstelling en prestatie en om te bepalen of zij voldoen aan de normen en standaarden voor gezondheid, veiligheid en wet- en regelgeving.

Bijvoorbeeld: consumentengoederen, voedingsmiddelen, chemische producten en mineralen.

Controle

Wij controleren en keuren technische installaties, materiaal en faciliteiten op het gebied van kwaliteit en prestaties.

Bijvoorbeeld: opslagtanks, hijs- en hefwerktuigen, pijpleidingen en lasnaden.

Certificatie

Wij verklaren na toetsing dat producten, systemen en diensten voldoen aan de gestelde eisen en normen voor kwaliteit, (voedsel)veiligheid en milieu.

Bijvoorbeeld: ISO, BRC, IFS, GMP, FSC, OHSAS en GlobalGAP.

Wat leer jij van ons

SGS als werkgever

We zijn actief in uiteenlopende branches en we zijn zowel in de haven, op kantoor, als in het laboratorium werkzaam. Dat betekent dat er heel veel mogelijkheden zijn. Een baan bij SGS betekent veelzijdigheid.

Beschik jij over een mbo-diploma of hoger? Dan kun jij bij ons aan de slag! We hebben verschillende functies, waaronder laborant(e), ladingscontroleur, technisch inspecteur, oil movement operator, auditor enzovoort. Ook op administratief en commercieel gebied bieden we verschillende functies aan. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en we besteden veel aandacht aan de training en ontwikkeling van onze medewerkers.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

SGS is werkzaam in een veeleisende, competitieve en resultaatgerichte omgeving. Daarom verwachten we van onze medewerkers dat ze voortdurend presteren. Onafhankelijkheid, kwaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Sta jij open voor nieuwe uitdagingen? Ben je leergierig? Proactief ingesteld? Maak van voorgaande vraagtekens uitroeptekens en solliciteer nu – SGS biedt uitzicht op een baan in een professionele omgeving.

Onze mensen maken het verschil. Denk jij in huis te hebben waar wij naar op zoek zijn? Aarzel niet om te solliciteren – we leren je graag kennen.

Terug naar boven

Foto & Video

 • SGS Nederland B.V.

  SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering en beschikt wereldwijd over een netwerk van ca. 1.500 kantoren en laboratoria met meer dan 79.000 werknemers.
 • SGS

  SGS is 's werelds grootste, onafhankelijke onderneming voor inspectie, verificatie, testen en certificatie van goederen.
 • SGS Nederland B.V.

  impressie
 • SGS Nederland B.V.

  impressie
 • SGS Nederland B.V.

  impressie
 • SGS Nederland B.V.

  impressie