luchttalent.nlVoor bedrijven

ExxonMobil

Carrière en vacatures?


Naast informatie over het bedrijf en wat het te bieden heeft als werkgever kun je hier gerelateerde vacatures of gekoppelde beroepen en opleidingen vinden.

Over ExxonMobil

ExxonMobil, het grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasbedrijf in de wereld, maakt gebruik van technologie en innovatie om op verantwoorde manieren te voorzien in de groeiende wereldwijde behoefte aan energie.

Dit bedrijf is ‘s werelds grootste raffinadeur en verkoper van aardolieproducten (onder de naam Esso) en smeermiddelen (onder de naam Mobil). Daarnaast behoort de chemische tak tot een van de grootste ter wereld. Kijk voor meer informatie op:

www.exxonmobil.nl / www.exxonmobil.com/ @ExxonMobil_NL 

 

Bezoek ook eens ExxonMobil’s Energy Factor, een online informatiebron over baanbrekende technologie en innovaties of volg ExxonMobil op YouTube of Facebook

 

Wil je bij ExxonMobil werken? Kijk dan eens op: http://www.exxonmobil.nl/Benelux-Dutch/careers.aspx

Terug naar boven

Opleiding, bedrijf en vacature?

Hieronder vind je vacatures, trainingen en opleidingen die aansluiten bij functies en mogelijke beroepen bij dit bedrijf.
Interessant als je nog niet de vereiste competenties bezit voor een functie bij deze werkgever en graag een (aanvullende) training wilt volgen.
Of je staat voor de keuze van een vervolgstudie en zoekt een opleiding die kans geeft op een mooie loopbaan bij dit bedrijf.