luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

VTTI-ETT

Branche: Opslag

Wie zijn wij

VTTI is een ondernemende organisatie in op- en overslag van olieproducten. Wereldwijd bezit VTTI elf olieopslagterminals met een gezamenlijke capaciteit van meer dan 8 miljoen m3 en er zijn zo’n 900 mensen werkzaam voor VTTI. Onze terminals zijn over de hele wereld gevestigd, van Florida tot Maleisië. Euro Tank Terminal (ETT) in Rotterdam werd operationeel in 2006. Sindsdien zijn we flink uitgebreid en tegenwoordig heeft onze terminal een opslagcapaciteit van maar liefst 1.100.000 m3. De terminal in Rotterdam is technisch zeer hoogstaand. Als operator bij ETT werk je met geavanceerde techniek en apparatuur in een geautomatiseerde omgeving. In de ondernemende en dynamische sfeer die op de terminal heerst, nemen wij snel en doortastend beslissingen. Bij ons geen bureaucratisch denken, maar vooral actie. Werken bij ETT is samenwerken met daadkrachtige collega’s, in een innovatieve omgeving.

Wat doen wij?

ETT is een olie op- en overslagterminal, ideaal gelegen in één van ’s werelds drukste havens: Rotterdam. Op onze terminal in Rotterdam werken wij aan op- en overslag van verschillende olieproducten. Wij onderscheiden ons door onze krachtige standaarden op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Standaarden die bij ETT niet op zichzelf staan, maar echt verweven zijn met onze werkzaamheden. Het is een onderdeel van onze cultuur. Dit doen wij door individueel en samen verantwoordelijkheid te nemen.

Wat leer jij van ons?

ETT is een ondernemende organisatie met veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Ondernemende, besluitvaardige en proactieve mensen kunnen bij ons niet alleen binnen ETT doorgroeien, maar ook internationaal. Als je start bij ETT maak je in korte tijd kennis met de hele organisatie. Wij vinden het belangrijk dat je weet wie wij zijn, wie je collega’s zijn, wat wij doen en hoe wij dat doen. Je krijgt een duidelijk kader en voldoende handvatten om vervolgens snel zelf aan de slag te gaan. Werken bij ETT is werken met een echt ‘wij-gevoel’.

Waarom ben jij belangrijk voor ons?

Onze terminal in Rotterdam groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemende collega’s die van aanpakken weten. ETT heeft werk voor mensen van verschillende opleidingsniveaus (MBO/HBO/WO), zowel op de terminal als op kantoor. Een persoonlijke klik tussen jou en onze organisatie vinden wij erg belangrijk. Het maakt dat jij je thuis voelt en het zorgt voor wederzijdse betrokkenheid. Wij ervaren dat met ondernemende en proactieve collega’s. Mensen die flexibel zijn, inzet tonen en graag werken in een collegiale omgeving. Neem je daarnaast graag eigen verantwoordelijkheid en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Grote kans dat jij goed past binnen onze organisatie. Innovatieve mensen die graag hun mouwen opstropen. Dat is het idee. Want wij weten van aanpakken. Jij ook?

Terug naar boven

Onze vacatures

19 nov Operator
Terug naar boven

Contact

Anneke Otterspeer
HR Adviseur
Mobiel:06 - 21 46 91 32
Adres: K.P. van der Mandelelaan 130
3062 MBROTTERDAM
Terug naar boven

Foto & Video

 • We are VTTI

  Founded in 2006 and based in Rotterdam, VTTI is now one of the world's fastest-growing energy storage businesses. Offering 8.5 million cubic meters of combined storage capacity in 14 countries, across 5 continents, our role is to provide safe and environmentally sound storage and to sharpen the competitive edge of our customers through strategically located advanced terminals around the world.
 • VTTI-ETT

  impressie
 • VTTI-ETT

  impressie
 • VTTI-ETT

  impressie
 • ETT- VTTI B.V.

  Onze terminal in Rotterdam groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemende collega’s die van aanpakken weten. ET...
 • VTTI-ETT

  impressie
 • VTTI-ETT

  impressie