luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen
 
Ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties
Meer over ons bedrijf
Samen met je collega’s zet je je schouders eronder
SPIE als werkgever

Wie zijn wij

Technische ambities? SPIE Nederland!

SPIE Nederland bedenkt en levert technische oplossingen op het gebied van elektrotechniek, energie en werktuigbouwkunde. Verder zijn wij gespecialiseerd in HVAC-techniek, communicatienetwerken en industriële automatisering. Ons bedrijf is onderdeel van het Franse moederbedrijf SPIE, dat wereldwijd 23 duizend medewerkers in dienst heeft. Daarvan zijn 1.850 mensen werkzaam in verschillende Nederlandse vestigingen. Het hoofdkantoor van SPIE Nederland is gevestigd in Breda.

Wat doen wij

Wij richten ons voornamelijk op industrie, utiliteit en infrastructuur. Daarnaast hebben we twee divisies voor Engineering en Asset Management. Afhankelijk van de wensen van de klant verzorgen wij het ontwerp, de constructie en het onderhoud van technische installaties. Daarbij kun je denken aan procesautomatisering en databekabeling, maar ook aan klimaatinstallaties, beveiligingssystemen en audiovisuele apparatuur. Bovendien is SPIE Nederland marktleider in de aanleg en het onderhoud van hoogspanningsmasten in Nederland.

Wat leer jij van ons

Ons bedrijf heeft een open cultuur, waardoor er veel contact is tussen de verschillende divisies. Bovendien zorgt de omvang van onze projecten ervoor dat je veel in teamverband werkt. Samen met je collega’s zet je je schouders eronder om een zo goed mogelijk product af te leveren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt. Dat je groeit in je vak. We bieden daarvoor allerlei mogelijkheden. Zo geven we trainingen on the job, maar kun je ook cursussen volgen en eventueel werkervaring opdoen bij onze vestigingen in het buitenland. SPIE doet meer voor jou!

Waarom ben jij belangrijk voor ons

SPIE Nederland is een ambitieus bedrijf en wil graag zijn positie in Nederland versterken. Daarom zoeken we voor onze divisie Industrie enthousiaste projectmanagers met een technisch diploma op hbo-niveau. Heb je een mbo-diploma Elektrotechniek of een diploma van een aanverwante opleiding, én vier tot vijf jaar werkervaring? Dan kun je bij ons aan de slag als technisch specialist. Liever bezig met calculatie en werkvoorbereiding? Ook dan hebben wij voor jou dé baan op mbo-niveau. Naast opleiding en ervaring verwachten we dat je ambitieus bent en oog hebt voor kwaliteit. Want je werkt niet alleen voor SPIE, maar vooral voor onze opdrachtgevers.

Werken als E&I Technician bij Spie
''Ontmoet Ruben Visser, E&I Technicus bij SPIE''
Als E&I technician ben je bij SPIE multifunctioneel inzetbaar op het gebied van het onderhoud aan elektrotechnische installaties, voornamelijk in de procesindustrie. Wij zijn verantwoordelijk voor een goede en veilige procesvoering van de plant. SPIE heeft op veel verschillende fabrieken binnen de farmaceutische tot chemische industrie onderhoudscontracten lopen. Dit houdt in dat wij op deze locaties de huidige kernbezetting aanvullen of zelfs de kernbezetting zijn. Tijdens de turnaround periode is het dus mogelijk om op een andere locatie te moeten assisteren. Mijn...lees verder...
Terug naar boven

Contact

HR Recruitment Schiedam
Recruiter
Adres: De Brauwweg 74-82
3125 AESCHIEDAM