Laden
1 VACATURE

INVISTA (INV Nylon Chemicals Netherlands B.V.)

85
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 25 april 2024
Technician E&I

INVISTA (INV Nylon Chemicals Netherlands B.V.)

INVISTA (INV Nylon Chemicals Netherlands B.V.)

Botlek Rotterdam

Over INVISTA (INV Nylon Chemicals Netherlands B.V.)
Wie zijn wij

Als wereldleider in de productie van nylon tussenproducten en polymeren heeft INVISTA meer dan 45 jaar ervaring met het creëren van nylonharsen die worden gebruikt in producten in de automobiel-, olie- en gasindustrie en consumentenelektronica. Van de stevige, duurzame nylon biezen die worden gebruikt om koolwaterstoffen te transporteren tot de sterke, flexibele vezels die in alles worden aangetroffen, van rugzakken tot airbags, INVISTA maakt de kerningrediënten die het allemaal mogelijk maken.

Bij INVISTA zetten we ons in om onze klanten te helpen hun uitdagingen te overwinnen en aan de eisen van de markt te voldoen door de juiste harsen en tussenproducten voor hun behoeften te leveren. Om deze behoeften voor te blijven, investeren we aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling, waarbij we onszelf pushen om nieuwe innovaties te creëren die de verwachtingen van de klant overtreffen en industrieën vooruit helpen, terwijl we onze mogelijkheden voor nylongrondstoffen uitbreiden.

We bevinden ons ook in een unieke positie om de hoogste kwaliteit, meest consistent gerecyclede PA66-pellets en grondstoffen te leveren. Door gebruik te maken van onze ervaring en technologie op het gebied van PA66-tussenproducten van wereldklasse, hergebruiken en hervormen we postindustriële grondstoffen tot levensvatbare, nieuwe gerecyclede polymeren, waardoor nylonafval niet op stortplaatsen terechtkomt. Van auto-onderdelen tot elektronica, onze gerecyclede PA66 wordt gebruikt in veel verschillende industrieën, in veel verschillende toepassingen.

Met ongeveer 85 medewerkers is de vestiging in de Botlek relatief klein, hierdoor kent iedereen elkaar en word je snel onderdeel van het team. Het bedrijf is internationaal georiënteerd en onderdeel van een internationaal concern, waardoor er een groot netwerk beschikbaar is met veel kennis en kunde.

Innovatie. Vertrouwen. Groeien.

Voordelen van INVISTA
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de Cao INV Nylon Chemicals Netherlands;
  • 13e maand;
  • Variabele bonus;
  • Werken in een klein team;
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen en cursussen;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Teamuitje.
De mensen

Als je binnenkomt bij INVISTA krijg je eerst de tijd om kennis te maken met het bedrijf en met je collega's. Daarnaast is er een inwerkprogramma. Binnen INVISTA werk je vaak in een klein team. Hierdoor is het belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. INVISTA streeft ernaar een prestatie van wereldklasse te leveren en we zijn op zoek naar de juiste kandidaat, zeer gemotiveerd en ambitieus om ons team te versterken. Bij INVISTA krijgen medewerkers de mogelijkheid om te doen waar ze goed in zijn en zijn er volop doorgroeimogelijkheden.


Sollicitatieproces
  • Je solliciteert en jouw sollicitatie wordt beoordeeld.
  • Je krijgt een uitnodiging voor een eerste gesprek met iemand van de HR-afdeling en iemand van de afdeling waarop je mogelijk komt te werken.
  • Verloopt dit eerste gesprek vanuit beide kanten positief, dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek met twee personen van de afdeling waar je komt te werken.
  • We doen je vervolgens een aanbod en eventueel is er een mogelijkheid om een halve dag mee te lopen op de afdeling waar je gaat werken.

2 Sectoren
Chemie
Industry

Locaties

INVISTA (INV Nylon Chemicals Netherlands B.V.) - Nylon Polymer Plant

Merseyweg 12

3197 KG, Botlek Rotterdam

Neem contact op

Roberto Bishesar

HR Administrator

roberto.bishesar@invista.com

0181 23 37 86