luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

AkzoNobel

Branche: Chemische Producten
Een productiegerichte organisatie met veel technici in dienst.
Meer over ons bedrijf
Hoeveel chemie wil jij in je loopbaan?
AkzoNobel als werkgever

Wie zijn wij

Voel de klik met AkzoNobel

Wereldwijd vertrouwen industrieën op onze essentiële chemieproducten bij de productie van alledaagse producten zoals papier, kunststoffen, bouwmaterialen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Voortbouwend op de toewijding van onze medewerkers en onze gezamenlijke inzet voor veiligheid, duurzaamheid en open innovatie, hebben we een bedrijf van wereldklasse gevestigd, waarbij we sterke samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met onze klanten. Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Wat doen wij

Onze vestiging in de Botlek is een productielocatie en behoort tot de business area Specialty Chemicals. In het havengebied beschikt AkzoNobel over een Membraan Electrolyse Bedrijf (MEB), dat chloor, natronloog, bleekloog en waterstof produceert, een Metaal Alkylen Bedrijf (MAE) en een warmtekrachtcentrale die als onderdeel van Energy & Services, o.a. stoom en elektriciteit levert. In de Europoort heeft AkzoNobel een Dimethyletherfabriek.

 

Je vindt de producten die we in de Botlek produceren terug in bijvoorbeeld mobieltjes, scooters, zonnecellen en kunststoffen. 

Wat leer jij van ons

Wij zijn een lerende organisatie met veel mogelijkheden voor onze medewerkers om zichzelf te ontwikkelen. Daarom bieden we diverse trainingen, opleidingen en cursussen aan. We zijn een no-nonsense bedrijf waarbinnen veel ruimte is voor jouw eigen inbreng. Daarbij zijn goede communicatie en zakelijke integriteit zeer belangrijk.

We werken op een locatie met installaties waar chemicaliën worden geproduceerd en daarom zijn verantwoordelijkheidsgevoel en veiligheidsbewustzijn zeer belangrijk. Indien nodig spreken we elkaar aan op ons gedrag. Zo blijft iedereen alert op z’n eigen veiligheid en die van de collega’s.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

AkzoNobel is een productiegerichte organisatie met veel technici in dienst. Van Operator tot Technisch Manager, ze zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Ben je klantgericht, een teamplayer, doe je wat je belooft en streef je naar perfectie? Ben je proactief, leergierig en heb je hart voor de zaak? Hou dan onze vacatures in de gaten en solliciteer zodra je een uitdagende baan ziet.

Durf je mee te denken bij het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen? Dan draag jij bij aan het succes van onze onderneming!

Terug naar boven

Contact

AkzoNobel Center of Expertise Talent Resourcing
Telefoon:088 - 010 67 89   #2
Website:http://www.akzonobel.nl/careers
Terug naar boven

Foto & Video

  • AkzoNobel Hengelo

  • AkzoNobel Corporate movie

  • AkzoNobel Rotterdam Botlek

  • AkzoNobel Industrial Chemicals

    Akzo Nobel Industrial Chemicals bv is een productiegerichte organisatie met veel technici in dienst. Van operator tot t...