luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen
 
Wij zorgen continu voor energie om te leven, werken en ondernemen.
Meer over ons bedrijf
Onze medewerkers zijn onze kracht.
Stedin als werkgever

Wie zijn wij

Wij zorgen ervoor dat inwoners en bedrijven in ons gebied altijd beschikken over energie. Daarvoor beheren wij de energie-infrastructuur in een uitdagend gebied: het grootste deel van de Randstad. Daaronder vallen ook de drie grote steden Den Haag, Utrecht en Rotterdam en het Rotterdamse havengebied.

In ons werk staat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om het meest stedelijke gebied van Nederland letterlijk in beweging te houden altijd voorop. Hóe we dat doen vinden we zeker zo belangrijk. Onze waarden ‘Samen Slim Waarmaken’ helpen ons hierbij. Een informele sfeer en no-nonsense mentaliteit kenmerkt ons.


Samen
Met samen bedoelen we dat we dichtbij onze klanten en collega’s staan. We zijn er voor de klant en elkaar. We willen elkaar versterken, want samen zorgen we ervoor dat we continu beter worden. Ook bedoelen we met samen dat we attent zijn op en voor onze omgeving.

Slim
Slim is voor ons proactief, vindingrijk en simpel. We willen de vraag voor zijn en de zaken simpel maken door vindingrijk te zijn.

Waarmaken
Waarmaken doen we altijd met energie voor onze klanten, bijvoorbeeld met het leveren van duurzame kwaliteit in onze producten en diensten. Daarbij zijn we vooruitstrevend om niet alleen vandaag maar ook morgen voorspelbaar te zijn.

Wat doen wij

Wij zijn de schakel tussen onze ongeveer twee miljoen klanten en energieleveranciers. Welke energieleverancier onze klant - consument of bedrijf - ook kiest, wij zijn altijd verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas.

Het beheren van ons uitgestrekte energienetwerk is vernuftig werk waar wij 24 uur per dag, zeven dagen per week ons hart in leggen. Of het nu het vervangen van leidingen, het verzwaren van een aansluiting of het aansluiten van een nieuwe, energieneutrale woonwijk is. Wij zorgen op die manier continu voor de energie die onze klant nodig heeft om te leven, werken en ondernemen.

Wat leer jij van ons

Net zoals wij altijd energie voor onze klanten hebben, steken we energie in onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om je te ondersteunen bij het waarmaken van je ambities. Ieder jaar maak je daarom samen met je leidinggevende afspraken over de inhoud van je werk en je persoonlijke ontwikkeling.
Ook kun je in een aanvullend persoonlijk ontwikkelplan aangeven hoe je jouw loopbaanambities waar wilt maken. Om je daarbij te ondersteunen bieden wij instrumenten als begeleide intervisie en online ontwikkelassessments aan. Ook kun je via ons Stedin Learning Center trainingen en opleidingen volgen.

Voor een aantal functiegroepen hebben we specifieke ontwikkeltrajecten waarvoor we medewerkers selecteren. Voorbeelden hiervan zijn:

Stedin Academy
Onder de Stedin Academy vallen verschillende trajecten voor medewerkers met hoog ontwikkelpotentieel, gericht op specifieke leidinggevende of inhoudelijke competenties.

Talenten Opleidingsprogramma (TOP)
Het TOP is een driejarig opleidingsprogramma voor startend talent waarin je in hoog tempo opgeleid wordt tot een echte specialist. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat je vakinhoudelijke kennis wordt bijgebracht, praktijkervaring opdoet en persoonlijke vaardigheden versneld ontwikkelt.

Stedin Potential Programma
Het Stedin Potential Programma stoomt medewerkers in één jaar klaar voor een leidinggevende positie waarbij thema’s zoals leiderschap & authenticiteit, ambitie & inspiratie en onze kernwaarden Samen, Slim, Waarmaken centraal staan.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Onze medewerkers zijn onze kracht. Omdat de vraag van onze klant continu verandert en er steeds hogere eisen gesteld worden aan onze dienstverlening zijn we constant bezig met innoveren. Op technisch vlak maar zeker ook op klantgerichtheid. Dit biedt veel uitdagingen. We willen toekomstgerichte oplossingen bieden waar onze klanten letterlijk blij van worden. Om dit waar te maken, zijn onze deskundige collega’s actief in een vijftal werkgebieden; techniek, analyse, IT, klantmanagement en staf & support.

Jaarlijks zijn wij op zoek naar vele nieuwe gezichten met frisse energie en ideeën. Zo verwelkomden wij in 2012 ruim 120 nieuwe collega’s.

Terug naar boven

Foto & Video

 • Altijd energie door nieuwe hoogspanningsverbinding Stedin

  De nieuwe elektriciteitsverbinding van Stedin naar Goeree-Overflakkee heeft vrijdag 23 mei 2014 een mijlpaal bereikt. Onder het Haringvliet worden via een qua lengte unieke boring nieuwe kabels gelegd tussen Geertvliet en Middelharnis. Daardoor kan opgewekte zon-, wind- en getijdenenergie van het eiland af én is het elektriciteitsnet in zijn geheel betrouwbaarder.
 • Stedin Hoofdkantoor

  Samen; Met samen bedoelen we dat we dichtbij onze klanten en collega’s staan.
 • Stedin.NET

  Slim; Slim is voor ons proactief, vindingrijk en simpel.
 • Stedin.NET

  Waarmaken; Waarmaken doen we altijd met energie voor onze klanten.
 • Stedin.NET

  Onze mensen; Onze medewerkers zijn onze kracht.