luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

PCS B.V.

Branche: Industrie, Intermediair
Wil jij ook de juiste man op de juiste plek zijn? Doe je voordeel met ons grote netwerk in de procesindustrie!
Ik zoek werk
De allerbeste kandidaat voor de functie en de allerbeste werkgever voor de werkzoekende.
Ik zoek personeel

100% match. 100% specialist. 100% competent. Ambitieus? 

PCS voor de industrie

Vacatures in de procesindustrie

Wij bieden waardevolle carrièrekansen in de procesindustrie. De bemiddeling is zowel voor tijdelijke als vaste professionals op het gebied van process operations, commissioning, startup services, maintenance en project support.

Onze rol binnen de Haven en Industrie

Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat wij ons voor 100% inzetten om goed werk te leveren.

Een nieuwe werknemer die meteen prima op zijn plek is bij een nieuwe werkgever bijvoorbeeld. Mensen die zeggen: “Het is alsof ik hier al jaren werk.” Dat is de uitdaging die wij zo graag aangaan. Iedere dag opnieuw zoeken wij naar die optimale klik tussen werkgever en werknemer.

Dat betekent dat we alleen maar doen waar we goed in zijn: bemiddeling van personeel in de procesindustrie. Van procesoperator tot maintenance engineers en laboranten, op basis van werving & selectie, detacheren, uitzenden, als projectsupport en startupservice.

Als consultant van PCS hebben we allemaal een technische achtergrond. Wij kennen het vak, begrijpen het werk, snappen de processen en spreken de taal. Een proces loopt pas gesmeerd als alles klopt. Dat geldt voor de procesindustrie. En dat geldt ook voor ons.

Zoek jij werk in de procesindustrie?

Dan kun je twee dingen doen.
Uren besteden aan het zoeken naar vacatures op internet en nog niet vinden wat je zoekt.


Of je kunt je aanmelden bij PCS!
Ons grote netwerk is jouw grote voordeel. Wij kennen vrijwel ieder bedrijf in de branche en weten welke vacatures er zijn. Naast de bekende organisaties in de procesindustrie kom je via ons dus ook op plekken terecht waar je zelf nooit aan had gedacht.


En wie weet is dat wel precies de plek waar jij 100% op je plaats bent.

De juiste man op de juiste plek

Wij stellen jou nooit zomaar voor bij een bedrijf. Je gaat alleen maar via ons op gesprek als wij jou goed kennen en als wij er voor 100% van overtuigd zijn dat jij de juiste man (of vrouw) op de juiste plek bent. En natuurlijk moet het bedrijf en de functie ook aan jouw wensen voldoen. Samen kijken we dus naar de (on)mogelijkheden. Zo werkt het goed voor alle partijen.

Opleiding en ervaring zijn altijd belangrijk in de procesindustrie. Maar uiteindelijk gaat het om jou, als mens. Mensen die via PCS werken in de procesindustrie zijn gemotiveerd en houden van hard werken. Hard werken betekent overigens niet dat wij het onmogelijke van je vragen. Maar wel dat jij minimaal 100% inzet toont.

Naar wie bent u op zoek?

De allerbeste kandidaat voor de functie. De allerbeste werkgever voor de werkzoekende. 100 % persoonlijk vraag en aanbod bij elkaar brengen, daar houden wij van bij PCS.

 

We komen bij u langs, drinken een kop koffie of thee met elkaar en stellen vragen. We luisteren naar wat u te zeggen heeft. Wie u zoekt, wat uw wensen zijn en hoe u uw vacatures graag wilt invullen, is de basis van onze zoektocht naar geschikte kandidaten.

Een PCS-kandidaat is er niet zomaar één

Wij stellen alleen mensen voor waar wij onze handen voor in het vuur steken. Mensen die wij bij wijze van spreken zelf ook meteen een baan zouden willen aanbieden. Collega’s met de juiste opleiding, ervaring en mentaliteit. Wij zoeken en vinden medewerkers die wél het lef hebben om hun hoofd boven het maaiveld uit te steken.

En dat doen wij ook graag voor u.
Terug naar boven

Contact

Ferry Boshart
Manager
Telefoon:010 - 427 77 17
Adres: Karel Doormanweg 9E
3115 JDSCHIEDAM
Mark Nieuwschepen
Junior Consultant
Telefoon:010 - 427 77 17
Adres: Karel Doormanweg 9E
3115 JDSCHIEDAM
Terug naar boven

Foto & Video

  • PCS Proces Operators & Maintenance