luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Oil Movement Services B.V.

Volg je hart en leer de fijne kneepjes van het vak bij verschillende bedrijven in de verladingsindustrie!
Ik zoek werk
Wij kennen al onze operators persoonlijk. Dat is de basis voor het maken van een goede match tussen mens en werk.
Ik zoek personeel
Eén gesprek met onze consultants en je merkt het meteen: die weet waar hij over praat!
OMS voor Haven en Industrie

OMS voor Haven en Industrie

Eén gesprek met onze consultants en je merkt het meteen: die weet waar hij over praat! Wij hebben allemaal met onze voeten in de klei gestaan. Of beter gezegd, in de olie... Door onze praktijkervaring in de verladingsindustrie weten wij precies wat een verladingsoperator doet, wat belangrijk is in het werk, en waar we dus op moeten letten.

 

Bij OMS doen we alleen dat waar we goed in zijn: het uitzenden en detacheren van verladingsoperators. Andere zaken laten we aan anderen over. Dus overal waar verlading van vloeibare producten plaatsvindt - zoals scheepsverlading, tankwagen- en wagonverlading en het overpompen van tank naar tank - daar vind je OMS.

 

De kracht van co-creatie

Oplossingen zoeken voor een geoliede samenwerking op gelijkwaardige basis. Dat is ons ideale toekomstbeeld. Wij geloven in de kracht van co-creatie en zitten vol innovatieve ideeën om werken aan werk in de toekomst verder vorm te geven. Terminal- en opdrachtgeveroverstijgende samenwerking op het gebied van personeel bijvoorbeeld. Dat is een onderwerp waar wij ons graag mee bezighouden.

Specialist in verladingsoperators

OMS is een professionele dienstverlener voor bedrijven die hun terminal willen bemannen met ervaren verladingsoperators. Bij OMS werken direct inzetbare, vakkundige, enthousiaste en gemotiveerde verladingsoperators.

Je vindt ze o.a. bij tank op- en overslagterminals. Wij richten ons uitsluitend op de verladingmarkt. Daar ligt onze expertise, maar ook ons hart. En onze klanten merken dat.

Via OMS vind je geen ‘gewone’ verladingsoperators. Maar pure specialisten die hun vak verstaan en die echt houden van het werk dat zij doen. Daarbij kennen wij alle operators persoonlijk. We kennen hun sterke eigenschappen, hun kwaliteiten en ook hun ontwikkelpunten. Dat is voor ons de basis voor het maken van een goede match tussen mens en werk.

Maximale ontzorging

Daar gaan wij voor. OMS levert maatwerk door samenwerking. De wensen, eisen en voorwaarden van onze klanten zijn het uitgangspunt van ons advies. En met elkaar bekijken wij hoe we de klus, veilig en vakkundig,  het beste kunnen klaren. Bijvoorbeeld het bemannen van een steiger gedurende een jaar. Daar komt nogal wat bij kijken. Wij plannen en regelen het hele project zodat onze klanten hun aandacht kunnen richten op hun core-business.

Door onze praktijkervaring kennen we de verladingsindustrie van A tot Z. Aan een half woord hebben wij genoeg om de juiste man op de juiste plek te zetten. Dat scheelt tijd. En dat levert gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers op!

Ons hart ligt in de industrie. En dat van jou?

Als je via OMS gaat werken moet je natuurlijk affiniteit hebben met techniek. Een achtergrond in de verlading van vloeibare producten, in de vorm van werkervaring of een opleiding (bijvoorbeeld Operator A of B), is een pré. De verladende industrie is dynamisch en specifiek, maar ook spannend en onvoorspelbaar. Daar moet je van houden.


Verder ben je punctueel. Afspraak is voor jou afspraak. Als er iets op een bepaalde manier moet gebeuren, dan handel je daarnaar en zie je daar op toe. Want jij begrijpt hoe belangrijk het is dat je niets over het hoofd ziet als verladingsoperator.

Leer overal de fijne kneepjes van het vak

Via OMS kun je kennismaken met een keur aan bedrijven in de haven en industrie. Soms werk je op projecten voor bijvoorbeeld 3 tot 6 maanden en leer je zo de fijne kneepjes van het vak op verschillende plekken. Meestal duren projecten langer, waarbij het zomaar kan zijn dat jij via OMS een vaste baan vindt bij een opdrachtgever in de petrochemie.

 

Wij staan met onze beide benen op de grond. Geen drempels. Geen hokjes. Bij ons kun je altijd binnenlopen. Graag zelfs! Want persoonlijk contact met jou vinden wij erg belangrijk. Verder hebben wij als werkgever alles goed geregeld met de NBBU cao. Dat betekent dat jij een marktconform salaris ontvangt zoals bij de opdrachtgever, een pensioen en voldoende vakantiedagen.

Terug naar boven

Contact

Dane Oost
consultant
Telefoon:0181 - 29 62 69
Adres: Montrealweg 90
3197 KHBOTLEK ROTTERDAM
Ig Wouters
operations manager
Telefoon:0181 - 29 62 69
Adres: Montrealweg 90
3197 KHBOTLEK ROTTERDAM
Terug naar boven

Foto & Video