luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Snijders Douane Agenten

Vacatures op Watertalent
Geen vacatures op Watertalent.nl

Carrière en vacatures?


Naast informatie over het bedrijf en wat het te bieden heeft als werkgever kun je hier gerelateerde vacatures of gekoppelde beroepen en opleidingen vinden.@

Ben Kneppers

Declarant
Contact

Wie zijn wij

Al ruim 12 jaar staan we klaar voor onze klanten. We hebben ons moderne bedrijfspand op Rotterdam Airport. Dit gebied is volop in ontwikkeling en zit dichtbij de haven waar wij voor veel van onze klanten werkzaamheden verrichten.

We zijn gediplomeerde declaranten met up-to-date kennis van douanewetgeving- en formaliteiten. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten. We denken met u mee, zijn kostenefficiënt en 24/7 bereikbaar. Voor al uw vraagstukken bieden we een passende oplossing.

Wat doen wij

Als neutrale en professionele intermediair waarborgen we een snelle en zorgeloze grensovergang van uw goederenverkeer.

Import en export is gebonden aan strikte douanewetgeving. Internationale ondernemers krijgen te maken met in- en uitklaringen, vergunningen en andere documenten die op tijd moeten zijn aangevraagd en op de juiste manier ingevuld.

Ons professionele team neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat wetgeving en voorschriften strikt worden nageleefd. Zo loopt u geen onnodige wachttijden of boetes op en kunt u zich richten op het ondernemen.

Persoonlijk contact en een duurzame relatie vormen ons uitgangspunt. We bouwen aan bestendige partnerships. Omdat we dan het meest voor onze klanten kunnen betekenen. Onze dienstverlening richt zich op alle goederen, van en naar elk gebied. We hebben een gevarieerde klantenkring in het MKB.
Terug naar boven

Contact

Ben Kneppers
Declarant
Telefoon:010 - 820 89 20
Adres: Gardermoenbaan 27
3045 AXROTTERDAM
LinkedIn profiel: Ben Kneppers
Terug naar boven

Foto & Video