luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Maja Stuwadoors

Branche: Opslag, Overslag
Flexibiliteit en snelheid. Onze medewerkers zijn gedreven en verstaan hun vak. Dat maakt Maja uniek!
Meer over ons bedrijf
Niet zeuren, maar doen! Bij Maja is iedereen multi-inzetbaar en flexibel.
Maja Stuwadoors als werkgever

Wie zijn wij

Maja Stuwadoors Amsterdam N.V. is van oorsprong een Rotterdams bedrijf, opgericht in 1972. In 1999 richt Maja Stuwadoors samen met HES Beheer de Rotterdam Bulk Terminal op, de één na grootste terminaloperator voor droge mineralen in de Rotterdamse haven.

Vanwege de overname van FGS J.C. van Dijke uit Amsterdam, wordt de nieuwe naam Maja Stuwadoors Amsterdam N.V.. In 2007 verhuist Maja Stuwadoors naar Amsterdam en voegt de kantoren in Rotterdam en Amsterdam samen. Inmiddels beschikken we over een vloot van zeven drijvende kranen en een team van 35 ervaren en betrokken medewerkers.

Wat doen wij

Maja verzorgt de overslag van agri-producten, zowel gewogen als ongewogen. Het bedrijf is ISO 001 en GMP+ gecerfificeerd voor de overslag van zowel menselijke als dierlijke consumptiegoederen. 

Ook verzorgen we voor verschillende klanten de overslag van kolen en houtpallets, maar ook andere vaste biobrandstoffen, diverse mineralen (waaronder kunstmest, talk en dolomiet). Daarnaast beschikken wij over de juiste know how en uitrusting om schroot snel en schadevrij te laden en te lossen.

Snelheid, flexibiliteit, schoon en nauwkeurig zijn onze kernwaarden. We hanteren scherpe richtlijnen voor onderhoud en reinging van materieel om vermenging met andere stoffen te voorkomen.


Wat leer jij van ons

Maja Stuwadoors heeft veel ervaring met op- en overslag van stukgoed, big bags, coils, papier etc. Dankzij onze ruime en gevarieerde vloot van zelfvarende drijfkranen en ons ervaren personeel zorgen wij voor een snelle en efficiënte lossing van de goederen van onze klanten.

Wie bieden onze medewerkers veel vrijheid. Ze verstaan hun vak en weten waar ze mee bezig zijn. Geen werkdag is hetzelfde. Bij ons geldt wel: Niet zeuren, maar doen! 

De Amsterdamse havenregio heeft een rijke maritieme historie. Er blijft nog steeds een groeiende vraag nautische mensen in de haven. Hierbij kun je denken aan zowel de havenlogistiek, de binnenvaart, de zeevaart, scheepsbouw en maritieme techniek. Werken in de maritieme wereld is heel divers en bevat een groot aanbod van banen op verschillende niveaus, aan wal of op het schip. Hiernaast zie je de bedrijven die hieraan meewerken. Medewerkers van deze werkgevers in de Amsteramse havenregio stelle nwij aan je voor.  Elke 5 jaar is dit het nautische evenement va...lees verder...
Terug naar boven

Onze vacatures

Terug naar boven

Foto & Video

  • Maja Stuwadoors - Kraanmachinist

    Een kraanmachinist van Maja Stuwadoors in Amsterdam aan het werk bij de Tapioca overslag. (door N. Zuiddam)
  • Maja Stuwadoors

    Sinds 1972 is Maja Stuwadoors een begrip in de wereld van de overslag. Ons familiebedrijf onderscheidt zich door flexibiliteit, snelheid en een compacte organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt de organisatie met veel passie voor het stuwadoorsvak aangestuurd. Sfeer, vrijheid en korte lijnen zijn kenmerkend voor ons team van ruim 35 goed opgeleide en gedreven medewerkers.